Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMANTIRAO OPTUŽBE

Milanović se obrušio na Brkića: Povezan je s Vučićem

Sučeljavanje Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića na HRT-u
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
03.01.2020.
u 19:22

- Vidim da se šire laži o meni, dokument koji je obična jeftina krivotvorina! - poručio je Milanović

Zoran Milanović na svom Facebook profilu osvrnuo se na jednu objavu na toj društvenoj mreži u kojoj se navodi kako je lagao tvrdeći da mu je otac još 1982. napustio Partiju.

  - Vidim da se šire laži o meni, dokument koji je obična jeftina krivotvorina! To je dokaz povezanosti Vase Brkića i Aleksandra Vučića koji dobro surađuju pred svake izbore. Mogli su se u tvornici laži barem potruditi, malo su pobrkali datume. Nisam bio u toj organizaciji, moj otac je izašao iz nje davne 1983. Za mnoge HDZ-ove šefove ne moraju krivotvoriti takve dokumente, lako ih je pronaći.

 

Reakcija je to na objavu koja se počela širiti društvenim mrežama, a u kojoj su sadržani dokumenti koji navodno opovrgavaju Milanovićevu izjavu koju je dao tokom sučeljavanja na RTL-u kako je njegov otac Stipe Milanović "još 1982." napustio Partiju. Autor u tekstu uz objavljene dokumente iz navodnog partijskog arhiva tvrdi da je Milanovićev otac Partiju napustio tek krajem 1988. te da je u to vrijeme bio jedan od direktora Centra za ekonomski razvoj grada Zagreba. Također proziva Milanovića jer je "prešutio da je i sam bio član Partije od 1985. godine".

 

Komentara 34

RI
Rizlman
19:48 03.01.2020.

Dokumenti lažu a Zoka govori istinu ha ha. Samo, zašto je Milanović jučer na sučeljavanju rekao da mu je otac izašao iz partije 1982. a danas po fejsu piše da je izašao 1983. ? Tako to izgleda kad se čovjekad se čovjek zaplete u vlastitim lažima. Ta laž da on nije bio član komunističke partije je sad prokazana, a koliko je tek laži koje nisu prokazane? Na primjer laž da je Josip Perković bio član HDZ-a, to je čista laž i izmišljotina, a istina je da je njegov otac Stipe Milanović bio član HDZ-a. Tako je jednostavno razlikovati istinu od laži...

DU
Deleted user
20:00 03.01.2020.

A kleo si nam se Zoki da nisi bio član Saveza!

DO
dotur
19:41 03.01.2020.

Jel laž i da su ti braća Bašić iz Posušja skinula hipoteke s nekretnina? Milanovića su kupili za 6 milijuna kn, pa im Milanović uzvratio uslugu i poklonio poslove s vjetroelektranama preko kojih će zaraditi milijarde kn. Tek će se se o tebi svašta saznati lažove!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije