Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA

Milanović o autobusu K. Grabar-Kitarović: 'To je štićena horda'

Zoran Milanović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
12.12.2019.
u 11:40

Činjenicu da se autobus nije zaustavio, Milanović je nazvao bezobraznim postupkom. Smatra kako za to nema opravdanja.

Predsjednički kandidat Zoran Milanović komentirao je prometnu nesreću u kojoj je sudjelovao autobus kojim se za kampanju za predsjedničke izbore koristi njegova protukandidatkinja i aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. 

– Polijepiš svojim slikama autobus, natrpaš unutra 30 HDZ-ovaca i to nazoveš štićenom kolonom. Štićena osoba u kampanji treba biti u osobnom autu, u formaciji, a tada ima smisla da se kolona ne zaustavlja – izjavio je Milanović koji je to opisao ''štićenom hordom''. 

Činjenicu da se autobus nije zaustavio, Milanović je nazvao bezobraznim postupkom. Smatra kako za to nema opravdanja. 

Podsjećamo, autobus je zakačio osobno vozilo u kojem se nalazilo i maloljetno dijete, nije se zaustavio već je nastavio u smjeru Lobora, gdje je predsjednica ima predizborni skup. Slučaj je prijavljen policiji, a izborni stožer Kolinde Grabar-Kitarović ispričao se zbog nesreće. 

VIDEO: Branimir Glavaš svojim potpisom dao podršku Zoranu Milanoviću

Komentara 59

VA
Vagabundo
11:52 12.12.2019.

Ljudi, budimo realni,kada biste se vi vozili u autobusu koji je skrivio prometnu nezgodu, bi li vi bili krivi?

LL
lijepa_li si
11:50 12.12.2019.

horda? divlji, nekulturni, opančari, zemuničari mu glasači..mora im se prilagoditi, u stvari uličarski rječnik savršeno ocrtava karakter i osobnost zoke

LU
Lui
11:53 12.12.2019.

Po zakonu vozilo sa sticenom osobom ne staje kod manjih nezgoda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije