Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emir Kusturicai

Prosvjedi u BiH su upereni protiv Republike Srpske

Emir Kusturica
Foto: Milestone Media/PIXSELL
16.02.2014.
u 13:25

Koja je to spontana gladna masa koja u jednom danu sruši ili zapali četiri najozbiljnije institucije u jednoj državi, rekao je Emir Kusturica.

Sudjelujući u emisiji srpskog državnod radija, Emir Kusturica je reko kako su prosvjedu u BiH upereni poglavito protiv Republike Srpske i da su ih "izrežirali" oni koji su za stvaranje unitarne Bosne dodajući kako "unutar bošnjačkog ešalona vladaju razne obavještajne službe".  On sumnja da je spontano došlo do prosvjeda.

- Koja je to spontana gladna masa koja u jednom danu sruši ili zapali četiri najozbiljnije institucije u jednoj državi…? Koja je to spontana gladna masa koja uspjeva zapaliti zgradu Predsjedništva koja simbolički spaja tri naroda prema Daytonu…? Spajalo ih je i u vrijeme Tita - rekao je Kusturica  i upitao "koja je to gladna masa koja zapali Arhiv u kojemu izgori sve što se tiče Austrougarskog vremena.

Govoreći o obilježavanju 100 godina od početka Prvog svjetskog rata, Kusturica je rekao da će "najkasnije za 10 godina u svim gradovima Republike Srpske i Federacije početi potpisivanje peticije kojom će se tražiti revizija postupka protiv Gavrila Principa i 'mladobosanaca' koji su osuđeni za Sarajevski atentat 28. lipnja 1914.".

>> Šok i nevjerica! Zaz nije Srpkinja!

Komentara 84

SD
Sweet_Disposition
13:57 16.02.2014.

Pa Emire, sto te briga? ti si ionako sarajevski Rom Musliman.

DE
debelisef
14:21 16.02.2014.

Nemanja Chakijica Perorezovic je opet u svom elementu ; na braniku srpstva i otadzbine. Inace, veliki prijatelj svog svjetonazorskog kolege Gorana Bregovica, na ciji je zagrebacki koncert pred nekoliko godina hodocastilo na desetke tisuca hrvatskih budala

Avatar H/S/P
H/S/P
14:40 16.02.2014.

Do jucer bio musliman danas srbin sutra jos nezna sta ce biti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije