Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZBILJNO ZAPRIJETIO

Kim Jong Un: Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta

North Korean leader Kim Jong Un visits the Naval Command of the Korean People's Army (KPA)
Foto: KCNA/REUTERS
1/6
09.02.2024.
u 06:41

Kada je spominjao neprijatelje tada je prvenstveno mislio na svoje susjede, Južnu Koreju, koju je označio kao neprijatelja broj jedan

Sjeverna Koreja ima veliku moć i upotrijebit ćemo svu silu budemo li napadnuti, izjavio je lider te azijske države Kim Jong Un na obilježavanju godišnjice sjeverno-korejske vojske, a prenosi Reuters.

'Ako neprijatelji pokušaju upotrijebiti silu protiv naše zemlje donijet ćemo hrabru odluku. Nećemo oklijevati ni sekunde i promijenit ćemo povijest. Upotrijebit ćemo svu našu vojnu moć, a ona je velika, kako bi neprijatelja zbrisali sa zemlje', izjavio je Kim Jong Un prilikom posjete tamošnjem Ministarstvu obrane prenosi Reuters.

Kada je spominjao neprijatelje tada je prvenstveno mislio na svoje susjede, Južnu Koreju, koju je označio kao neprijatelja broj jedan. 'Još jednom ponavljam, nikada nećemo voditi dijalog i pregovore s Južnom Korejom', dodao je Kim Jong Un.

North Korean leader Kim Jong Un visits the Naval Command of the Korean People's Army (KPA)
1/10

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 5

DU
Deleted user
07:08 09.02.2024.

Dajte hrane i smiriti če se narod je gladan zbog te njegove politike

DU
Deleted user
21:17 09.02.2024.

26 miliona ljudi od kojih kim moze staviti 4 u uniformu, totalno izoliran od svijeta i sa nuklearnim naoruzanjem , kina i rusija za ledjima i totalitaran rezim.N korea je izuzetno opasna nacija i jedina zemlja koja u stvari mozee dovesti do potpunog kolapsa u svijetu. ja sam pomalo razocaran kako moji hrvati razmisljaju nakon pristupa nato snagama.

HR
hrza
08:14 09.02.2024.

Luk i strijela, praćke i ostala tehnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije