Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZBILJNO ZAPRIJETIO
Povratak na članak

Kim Jong Un: Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta

Kada je spominjao neprijatelje tada je prvenstveno mislio na svoje susjede, Južnu Koreju, koju je označio kao neprijatelja broj jedan

Komentari 5

DU
Deleted user
07:08 09.02.2024.

Dajte hrane i smiriti če se narod je gladan zbog te njegove politike

VL
DU
Deleted user
21:17 09.02.2024.

26 miliona ljudi od kojih kim moze staviti 4 u uniformu, totalno izoliran od svijeta i sa nuklearnim naoruzanjem , kina i rusija za ledjima i totalitaran rezim.N korea je izuzetno opasna nacija i jedina zemlja koja u stvari mozee dovesti do potpunog kolapsa u svijetu. ja sam pomalo razocaran kako moji hrvati razmisljaju nakon pristupa nato snagama.

VL
HR
hrza
08:14 09.02.2024.

Luk i strijela, praćke i ostala tehnika.

VL
LI
lider
11:28 11.02.2024.

Ja koliko razumijem nitko ne ugrožava sj.Koreju. Upravo suprotno.

VL
RA
Raptor
08:06 09.02.2024.

Ovaj jadnik živi izvan prostora i vremena. I ne razumije kontekst. Potpuno je bezopasan za međunarodnu zajednicu i nitko neće prljati ruke nekakvom agresijom na njegovu zemlju. Taj režim će biti napadnut iznutra i tada će se srušiti. Ne trebaju njemu vanjski neprijatelji, osim da njima plaši narod i pravda ulaganja u naoružanje i represivni aparat, umjesto u standard svojoh građana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.