Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISIL-ova smaknuća

Kći sisačkog zeta napala Roda Stewarta: 'To se dogodilo mom ocu i nije smiješno'

Foto: Youtube Screenshot
1/2
03.03.2017.
u 22:40

Za vrijeme šetnje pustinjom slavni pjevač odglumio je smaknuće, a što je osudila kći preminulog Davida Hainesa

Prije tri godine ISIL je smaknuo britanskog humanitarca i hrvatskog zeta Davida Hainesa te ovaj strašni čin objavi u propagandnom videu. Bethany, kći Hainesa napala je pjevača Roda Stewarta koji je danas objavio snimku iz pustinje gdje se ruga brutalnim smaknućima terorističke skupine.

Pjevač je u videu sa svojom suprugom Penny Lancaster, a tijekom šetnje pustinjom odglumio je smaknuće. - Upravo to se dogodilo mom ocu i to nije za nešto s čim bi se trebalo ismijavati - rekla je Bethany za Daily Mail.

Komentara 4

SL
slivnevode
00:06 04.03.2017.

Stara ishlapljela bitanga! Od konzumiranja droga i svakakvog smeća izgubi dodir sa stvarnošću, pa nema empatiju. Nema poštovanja. Koga on može više zabavljati?! Ti kvazi glazbenici, glumci , općenito "umjetnici", kad su na izmaku snaga, onda se hvataju politike jerer je ona besmrtna..

FA
fake
20:55 10.02.2018.

Eto, sada je samo dokazao da je obično smeće a ne nekakva faca.

OZ
ozzy52
01:56 04.03.2017.

G.slivnevode, 'Sir' Rod Stewart,(plemenito imenovanje od ortodoksne (ali,novčavnohlepne,kao turistička atrakcija UK 'EII',kao jedan od 'mnoštva' 'izvoznih produkta' UK rock vrhunske glazbe,je zaslužio.prije cca 40 g.Prije toga, bio je, škotski vrhunski nogometaš.Upravo iz tog doba,kad mu je 'neki' glazbenik, iz bandada 'Small Faces', preoteo curu,prebacio se u, rock pjevače i u tome, vrhunski,uspio.Ali , danas (sa njegovih 72 g., NE DAJU MU PRAVO, da radi , ove notorne gluposti.I još se,bezobrazno, 'vadi na 'Ghames of Thrones= "Igre prijestolja" . Mogao je isto, snimiti,u svojim 'hebenim' škotskim brdima,kao, istoimena serija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije