Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O izjavama Lovrinovića

Karamarko: Nije dobro da jedna stranka procjenjuje vodstvo druge

Tomislav Karamarko
Davor Puklavec/PIXSELL
04.12.2015.
u 13:38

Ivan Lovrinović je u petak u emisiji Poligraf Hrvatskog radija rekao kako ne može vjerovati koliko je teško dovesti SDP i HDZ za jedan stol, "face to face"

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je kako nije dobro da iz jedne stranke (Most) procjenjuju vodstvo druge stranke istaknuvši kako to ne doprinosi dobrim odnosima, pogotovo u sadašnjoj osjetljivoj fazi razgovora.

"Ne bih to komentirao. Nije uopće dobro da iz jedne stranke procjenjuju vodstvo druge stranke. To se nekoliko puta dogodilo nekim kolegama i to nije dobro i nije taktično. To ne doprinosi dobrim odnosima, pogotovo u osjetljivoj fazi ovih razgovora", kazao je Karamarko novinarima upitan kako komentira izjavu Ivana Lovrinovića na HRT-u da HDZ i SDP imaju odlične stručnjake, ali je problem u vodstvu tih stranaka

Ivan Lovrinović je u petak u  emisiji Poligraf Hrvatskog radija rekao kako ne može vjerovati koliko je teško dovesti SDP i HDZ za jedan stol, "face to face". Smatra da je, po njegovu mišljenju, problem u vodstvima HDZ-a i SDP-a. "I HDZ i SDP imaju izvrsne stručnjake, ali mislim da u tim strankama nešto ne štima", kazao je Lovrinović.

Karamarko nije želio komentirati niti medijske spekulacije da predsjednik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov odugovlačenjem pregovora vrši pritisak na vodstva HDZ-a i SDP-a i time ih pokušava rušiti. "Nemojmo se baviti hipotezama. Ne vjerujem da je Petrov maliciozan i da bi takvo što pokušavao. Stekao sam dojam da se radi o korektnom čovjeku s kojim se može razgovarati i ne vjerujem da su to nekakve zadnje namjere. To su pričice i hipoteze na koje se ne treba obazirati", rekao je Karamarko.

>> Lovrinović: Zvuči misteriozno 'zašto jug Hrvatske', ali sastanak s HDZ-om neće biti tajan

Komentara 19

PO
potrebi
13:55 04.12.2015.

Lovrinović je mislio na Milančeta. Milanče ne samo da je problem, on je katastrofa.

Avatar Filipa_Š
Filipa_Š
15:48 04.12.2015.

HDZ mora sastaviti vladu i izvuči ovu zemlju iz provalije!

SK
Sviraj_kraj
15:22 04.12.2015.

Uopce mi nije jasno sto Petrov misli s tim kad su jasne poruke iz oba tabora da zajedno nece...ali Milanoviceve igrice su se zgadile svima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije