Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O izjavama Lovrinovića
Povratak na članak

Karamarko: Nije dobro da jedna stranka procjenjuje vodstvo druge

Ivan Lovrinović je u petak u emisiji Poligraf Hrvatskog radija rekao kako ne može vjerovati koliko je teško dovesti SDP i HDZ za jedan stol, "face to face"

Komentari 19

PO
potrebi
13:55 04.12.2015.

Lovrinović je mislio na Milančeta. Milanče ne samo da je problem, on je katastrofa.

VL
Avatar Filipa_Š
Filipa_Š
15:48 04.12.2015.

HDZ mora sastaviti vladu i izvuči ovu zemlju iz provalije!

VL
SK
Sviraj_kraj
15:22 04.12.2015.

Uopce mi nije jasno sto Petrov misli s tim kad su jasne poruke iz oba tabora da zajedno nece...ali Milanoviceve igrice su se zgadile svima

VL
NE
Neo001
16:27 04.12.2015.

Uvijek stereotipni komentari,zar su stvarno komunjare bile tako ograničene..

VL
ŽA
Žarka
15:13 04.12.2015.

Svaka stranka najbolje zna koga postaviti na celo

VL
UI
Uvijek_iskreno
17:31 04.12.2015.

Slučajnom premijeru zokiju neće se ponoviti mandat jer ga ne zaslužuje!

VL
DU
Deleted user
15:55 04.12.2015.

Zanimljivo je kako se stavovi mijenjanju ovisno o trenutnim potrebama. Sve vrijeme Karamarko se ne usteže ocjenjivati vodstvo glavnog političkog suparnika, a sad se buni kad to drugi rade njemu. Točno je da nije lijepo, čak je i nepristojno, ali se politika niti ne vodi samo lijepim riječima. Zna to Karamarko dobro, ali mu trenutno ne odgovara jer je njegov položaj na čelu stranke ugroženiji nego Milanovićev ili Bože Petrova, barem za sada. MOST i Lovrinović su već u kampanji za nove izbore, kao i Milanović. Karamarko je također nešto počeo, ali mora biti oprezan i do zadnjeg pokušavati nagovoriti MOST na savez. Pitanje je bi li nakon podbačaja na prošlim dobio povjerenje stranke da ju vodi i na ponovljene izbore.

VL
PU
pusimiusupak
15:51 04.12.2015.

Kara je bivši, nema povratka na staro, nema više Hdz-e ni drugova! ................. Nek se konacno raspadne ta organizacija lažnih domoljuba,propalih udbaša i bjelosvetskih hostaplera da bi konacno Hrvatska mogla krenuti prema boljoj buducnosti koju su nam ti hostapleri obecavali devedesete i radi koje su mnogi dali svoj život,a hostapleri za to vrijeme za sitnu lovu kupovali vile u podsljemenu i tvornice za 1 kunu..........Šuica, Karamarko, Kalmeta, Vaso,..., brend adezea ..u izbornoj noci, braca Mamic su pravila društvo Karamarku u bijeloj sobi, samo toliko.

VL
LU
Luka1710
14:43 04.12.2015.

Istina problem je u vodstvu stranaka. S jedne strane Milanović, nevjerojatno bahat i nekulturan, a s druge strane Karamarko, čovjek koji je vrlo neobrazovan s obzirom da želi biti premijer, a osim mahanja zastavom ništa drugo ne zna. Naši birači i dalje, ne znam kojom logikom, biraju ovu dvojicu, a onda se poslije žale. Lijepa nam je ovakva država, nije ni čudo što mladi odlaze.

VL
MA
maddog
15:05 04.12.2015.

za tebe Karakrmak nije dobro što istina boli!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.