Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović:

Josipović: Ne vidim potrebe za posebnu Karamarkovu inicijativu

ivo josipović (1)
Antonio Bronić/PIXSELL
09.02.2011.
u 23:20

Svaki zločin se treba procesuirati pod jednakim kriterijima, a ne kao dio političke kampanje, poručio je predsjednik

Moram priznati da ne vidim zašto je potrebna posebna inicijativa, odgovorio je predsjednik Ivo Josipović na pitanje Večernjeg lista kako komentira inicijativu ministra Karamarka o pokretanju istraga o komunističkim zločina.

- Zločin je zločin i nema nikakvog razloga da kad se utvrdi da je netko počinio zločin da se protiv njega ne povede postupak. Ono što nije dobro je da je jedan dio javnosti to prepoznao kao kampanju koja će se sada provesti možda radi izbornih potreba a ja vjerujem da to nije slučaj, ne bi smio biti takav dojam. Dakle, ja sam za to da se svaki zločin pa i onaj o kojem misli gospodin Karamarko procesuira potpuno pod jednakim kriterijima, a ne kao dio političke kampanje - poručio je Josipović.

Komentara 133

MI
Milann
07:33 10.02.2011.

Čekaj malo... vidim dolje, ljudi se ljute na Josipovića. Dobro, s pravom, ali postavljam pitanje: tko ga je izbrao? Tko je glasovao za njega? Ja ne.

OB
-obrisani-
20:58 10.02.2011.

Naslov se neslaze sa govorom Josipovic ,jer on nije nista rekao lose nego je podrzao Karamarka Zlocini komunisticki je vrijme da se razotkriju

MI
Milann
07:31 10.02.2011.

Rekoh već, razni očevi \"zaslužni borci\" bi se mogli naći u nevoljama. Ne laje pas zbog sela, nego zbog sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije