Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inventura ulaganja

Popis svih obećanja Tomislava Tomaševića: Koštaju više od pola milijarde eura, a neka se provlače već 20 godina

10.05.2024.
u 06:31

Iako je bilo prozivki da su ih nizali uoči parlamentarnih izbora, s Radićeva su trga u više navrata isticali kako je maraton obećanja, najava i otvaranja gradilišta povezan sa stabilizacijom gradskih financija, na čemu se, kao preduvjetu investicija, dosad radilo

Komentara 29

Avatar Hadezeovac iz Šumadije
Hadezeovac iz Šumadije
06:45 10.05.2024.

Pogledajmo, za početak, impresivnu listu do sada izvedenih projekata: dva puta obojana gay klupica, stavljanje dvije vaze u Vlašku, nacrtane mačke u Preradovićevoj, nacrtano nešto na pločniku u Martićevoj, nabava tramvaja starih 30 godina bez klime i izrada sažetka studije za centar za otpad, i sve to za samo 7 milijardi eura kolika su otprilike bila zadnja tri proračuna.

KI
kingtom
07:52 10.05.2024.

Možmo je 100× gori od Bandića a bandić je bio loš.

Avatar southman
southman
07:06 10.05.2024.

Što bi rekli stari ljudi " Nije ga zabolio jezik dok je obećavao " !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije