Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najstariji ima 19 godina

Teška prometna kod Lipika: Četvero mladih ozlijeđeno, sletjeli u kanal

Teška prometna nesreća kod Sinja,poginuo mladi motociklist
Ivana Ivanovic/PIXSELL
10.05.2024.
u 16:45

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđena dvojica putnika starosti 17 i 18 godina, dok je 18-godišnji putnik teško ozlijeđen. Vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi kaznena prijava.

U četvrtak, 9. svibnja, oko 17:05 između mjesta Klisa i Lipik 19-godišnji vozač, koji je upravljao osobnim automobilom, izlaskom iz zavoja uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio u putni kanal.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđena dvojica putnika starosti 17 i 18 godina, dok je 18-godišnji putnik teško ozlijeđen. Vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela "Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu".

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ispred središnjice Domovinskog pokreta postavljena dva lampiona

Teška prometna nesreća kod Sinja,poginuo mladi motociklist
1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije