Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DESTINACIJAMA ZA PARTIJE

Jesu li pretjerali: Španjolci uvode 'crne liste', turistima će ograničavati broj pića?

Detalji Dalmacije koji dočaravaju ljepotu ljetovanja ove sezone
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
18.10.2023.
u 10:31

Direktor turizma Balearskih otoka Jaume Bauza potvrdio je da će se novi propisi "uskoro" primjenjivati na nekim područjima

Regionalne vlade Balearskih otoka u Španjolskoj razmatraju stvaranje crne liste pijanih turista koji krše pravila ponašanja ovih popularnih destinacija. Među onima koji razmatraju novu mjeru nalaze se poznata odredišta za partijanje - Mallorca i Ibiza.

Predviđa se kako bi najgore mogli proći britanski i njemački turisti, koji prednjače po neugodnim pijanstvima i neprimjerenom ponašanju u turističkim odredištima, piše Fenix magazin

Trebaju li turizmu novčane kazne za golotinju?

Direktor turizma Balearskih otoka Jaume Bauza potvrdio je da će se novi propisi "uskoro" primjenjivati na nekim područjima poput Magalufa i zapadnog dijela San Antonija na Ibizi. Turisti će prema novim odredbama biti kažnjeni visokom novčanom kaznom ili protjerani iz hotela.

Razmatra se i ograničavanje gostiju u all inclusive odmaralištima na šest alkoholnih pića dnevno, no trenutno se ne zna hoće li i taj prijedlog biti uključen u nova pravila za turiste.

VIDEO U gotovo nemogućim uvjetima iz broda nasukanog kod Lopara spašeno 38 turista 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije