Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Amerikanci izabrali novi Kongres

Izborna noć bila je gorka republikancima, većina ih se složila da nije bilo ni traga 'crvenom valu'

09.11.2022.
u 22:00

Demokrati su pobijedili u nekoliko tijesnih utrka za guvernere, a posebno je podbacila Trumpova frakcija Republikanske stranke. DeSantisa mnogi vide kao alternativu Trumpu zato što nije toliko nepopularan na ljevici i centru, i očekuje se da će poštivati uzuse demokracije, koje Trump odbija uzeti u obzir, naročito priznanje svog izbornog poraza.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
22:11 09.11.2022.

Koko poraz pretvoriti u pobjedu? Samo čitajte ove ljevičarske medije!

Avatar Dragovit
Dragovit
22:09 09.11.2022.

Je l' vi pratite rezultate uživo? Trenutačno republikanci vode i u senatu i u zastupničkom domu. U zastupničkom domu debelo vode, a u senatu je vrlo tijesno, 49 repsi, 48 demsi, ali za sada repsi vode. Nije teško za provjeriti.

BI
bikica7
22:25 09.11.2022.

Koji ste vi luzeri, rebublikanci debelo vode u Zastupničkom domu i u Senatu a vi lažete javnost o tobožnjem uspjehu Bidena i lijevih antifa. Sramite se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?