Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pulski zaljev

Iscrpljenu Austrijanku iz mora spasili djelatnici Lučke kapetanije

kapetanija brod
Hrvoje Jelavić/Pixsell
10.07.2011.
u 18:11

Odlučila se osvježiti nakon zabave na štinjanskoj tvrđavi Punta Christo, no struje su je odnijele na pučinu.

Austrijanku (30) iz Linza djelatnici Lučka kapetanije spasili su iz mora jutros oko 9 sati kod pulskog lukobrana, piše 24 sata. Vidjeli su je na sredini zaljeva kako maše i doziva upomoć. Pretpostavlja se kako je satima bila u moru jer je bila potpuno iscrpljena.

Odlučila se osvježiti nakon zabave na štinjanskoj tvrđavi Punta Christo, no struje su je odnijele na pučinu. Pravo je čudo da nije stradala jer je plutala na plovnom putu gdje ulaze mnoge jedrilice. Prevezli su je u pulsku bolnicu.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
19:34 10.07.2011.

ili ju je netko onako nakoz ZABAVE NA JAHTI --jednostavno IZBACIO u more,heeehheheheh

OB
-obrisani-
21:02 10.07.2011.

ok, bila je plima i struja ju je nosila od punte u sredinu zaljeva, to štima... problem je što u pulskom zaljevu nema mjesta koje je više od 500m udaljeno od obale, a to se čak i prsnim stilom preplivaiva za 15 minuta (ili 20 ako baš nećete smočit frizuru)... dakle, šta je ona radila satima u moru osim ako je plivala u krug?

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
01:21 11.07.2011.

Ma joj,cura je htjela osobno preplivati do Austrije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije