Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALARM KOD 1,5 POSTO KUPACA

Hrvati stekli čak 4 milijarde eura u nekretninama: 529 osoba mora dokazati odakle im novac za stanove

17.04.2023.
u 10:39

U 2021. godini 35 tisuća građana kupilo je ili naslijedilo imovinu vredniju od 50 tisuća eura, a ukupna vrijednost stečenih nekretnina bila je veća od četiri milijarde eura

Komentara 30

ZP
Zabranjen pristup
11:38 17.04.2023.

Ninica ako drze novac na racunu. Ja osobno drzim sto manje novca na racunu jer novac kad polozis na racun vise ne pripada tebi nego banci. Ne vidim razlog zasto bi davao vlastiti novac nekome na raspololaganje

Avatar mustafa1
mustafa1
13:10 17.04.2023.

zasto bi morali dokazivati, pa posudio im isti onaj koji je i mesicu posudio kad je kupio stancic.

PV
prcko.vita
11:25 17.04.2023.

Kako se lijepo država brine za financije. Kada bi se tako brinula i za zdravlje građana, kako bi to bilo lijepo. Ovako, bolnice nam prokišnjavaju, nestašica kvalitetnih lijekova. A o tisućama građana koji su žrtve posljedica cijepljenja nitko ne vodi nikakvu brigu. Čovjek potpuno zdrav, nakon cijepljenja kolaps organizma, lupanje srca, gubitak zraka, glavobolja. Doktor na hitnoj i ne pomišlja da to upiše u HALMED pod nuspojave, nego kaže nije vama ništa, odite doma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije