Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u Saborskom

HSS-HDZ imat će 3 vijećnika, po 2 ND i SDSS, a po jednog HSU i SDP

'10.12.2009 Saborsko - Zbog nedovoljnog broja vijecnika nije odrzana sjednica opcinskog vijeca Saborskog. Bojkot nedolaska nezavisnih vijecnika celnici opcine za to krive bivseg nacelnika Luku Hodaka.
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
04.04.2011.
u 15:37

Na izbore je izašlo 44,3 posto ili 396 birača, a konstituirajuća sjednica Vijeća bit će održana u roku od 30 dana

Koalicija HSS-HDZ u novom će sastavu Općinskog vijeća Saborskog imati trojicu vijećnika, ND i SDSS po dvojicu, a po jednog HSU i SDP - rezultati su prijevremenih izbora, koji će, ne bude li prigovora danas do 19 sati, biti konačni.

Na nedjeljne je izbore izašlo 44,3 posto ili 396 birača. Konstituirajuća sjednica Vijeća bit će održana u roku od 30 dana. Izborima je postignuta zastupljenost srpske nacionalne manjine, pa dopunski neće trebati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije