Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pazite na poledicu!

Hrvatska se probudila u magli, popodne sunce i više temperature

Magla (1)
Patrik Macek/Pixsell
29.01.2013.
u 08:46

Najniža temperatura jutros je zabilježena u Čakovcu gdje je bilo - 9 stupnjeva Celzijevih, a u HAK-u upozoravaju na mokre i skliske kolnike

Veći dio kopnene Hrvatske probudio se jutros u magli, a najniža temperatura zabilježena je u Čakovcu gdje je u 7 sati izmejereno - 9 stupnjeva Celzijevih. Stupanj više izmjeren je u Varaždinu, dok je hladno bilo jutros i u Zagrebu gdje na na Maksimiru izmjereno - 4 stupnja Celzijeva.

U unutrašnjosti će danas biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Više oblaka očekuje se prema kraju dana i tijekom noći, a u sjevernim predjelima moguća je i slaba prolazna kiša.

Na Jadranu će biti sunčano s temperaturama do 12 stupnjeva Celzijevih. Temperature će iznad ništice tijekom dana biti i u kopnenom djelu Hrvatske pa se u nekim djelovima očekuje i do 6 stupnjeva Celzijevih.

HAK upozorava kako mokrih i skliskih kolnika ima u većem dijelu zemlje, a zbog niskih temperatura moguća je poledica osobito na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost u Lici i Gorskom kotaru, te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.  

Slično vrijeme s nešto višim temperaturama očekuje nas i sutra, a do kraja tjedna temperature će se penjati i preko 10 stupnjeva što i nije tako uobičajeno za ovaj dio godine.

>> Nakon nekoliko dana pauze u unutrašnjosti opet pada snijeg!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije