Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

HDZ: Rock-glazbi nije mjesto u gradu, barem ne na otvorenom

hdz
Marijan Sušenj/PIXSELL
06.09.2011.
u 11:56

Rocklive festival, koji se prošli vikend održao u bivšoj koprivničkoj vojarni, postao je novim predmetom neslaganja oporbenog HDZ-a i SDP-ove gradske vlasti

KOPRIVNICA – Hadezeovci su na današnjoj konferenciji za novinare poručili da rock-festivalima nije mjesto u gradu, barem ne na otvorenim prostorima, jer remete noćni mir građana.

– Neodgovorno je od gradske vlasti da ne razmišlja kad daje prostore za manifestacije koje okupljaju velik broj ljudi i gdje nastaje velika buka. Trebali bi znati da se rock-koncerti ne mogu održavati svagdje. Zna se gdje se oni mogu odvijati – prije svega, u zatvorenim prostorima, a, ako je otvoren, mora biti dovoljno udaljen od naselja ili na stadionu. Kada je Balašević nastupao na srednjoškolskom igralištu prije nekoliko godina, to je isto bilo neizdrživo, ali je trajalo samo jedan dan, samo tri sata. Nije čak toliko ni problem koncert, koliko dolazak i odlazak posjetitelja koji konzumiraju alkohol i druge stvari pa putem stvaraju probleme. Bivša vojarna nije primjereno mjesto za koncerte, po meni je to potpuni promašaj i nadam se da grad takvo što više neće činiti – kazao je Damir Felak, šef gradskog HDZ-a.

Gradonačelnik Zvonimir Mršić poručio je da HDZ-ove izjave dovoljno govore o njihovu stavu prema mladima.

– Mladima nisu pružili nikakvu perspektivu, a sad bi ih još i stavljali u kavez – kazao je Mršić.

– Neću se uopće osvrtati na to što je neki političar rekao za nešto što nema veze s politikom. Ionako cijela Hrvatska već godinama ne spava zbog HDZ-a, a to što “grad nije spavao” tri dana, nama je na neki način pohvala – poručio je Bojan Horvat iz udruge Rocklive koja je organizirala festival, a za sljedeću godinu najavio je još veći i još glasniji koprivnički Rocklive.

Ključne riječi

Komentara 100

MI
mightymraz
15:38 06.09.2011.

HAHAHAHAHAHAAH necu u minus, nego mi je zbrisan komentar.... Stricek admin - koji sam k... krivo rekao?

SA
sargu123
20:18 06.09.2011.

A crkvena zvonjava što normalnima ne da spavat - jel to u redu ? Ha licemjeri, utišajte prvo ta zvona pa se onda bunite protiv dobre glazbe . Sram vas može biti !

DU
Deleted user
14:09 06.09.2011.

@Toteham.. drago mi je da si shvatio moj post...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije