Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljica

Gej tinejdžer pitao majku prijateljice može li prespavati kod njih, ovaj odgovor nije očekivao

Mason Brain Barclay
Foto: Twitter
01.10.2017.
u 20:55

Mladić Mason Brain Barclay i djevojka Houston Shelton najbolji su prijatelji pa je Mason htio prenoćiti kod nje

Mladić Mason Brain Barclay i djevojka Houston Shelton postali su najbolji prijatelji, a kako tinejdžeri vole prespavati jedno kod drugoga, Houstonini roditelji imali su pravilo da osobe suprotnog spola ne smiju prenoćiti u njihovoj kući.

No njezin najbolji prijatelj deklarira se kao homoseksualac i odlučio je pitati Houstoninu majku može li prespavati kod njih jer nema nikakve nemoralne planove u vezi s njezinom kćeri.

Zbog toga joj je poslao poruku, a ono što mu je ona odgovorila nije očekivao.

– Hej gđo. Shelton! Ovdje Mason Brain Barclay, ja sam jedan od Houstoninih novih najboljih prijatelja. Ako će u petak imati društvo koje će kod nje prespavati, mogu li i ja, vrlo homoseksualan muškarac, također sudjelovati u tome – upitao je tinejdžer majku svoje najbolje prijateljice, na što mu je ona odgovorila:

– Hmm, moj suprug je vrlo privlačan. Trebam li se zabrinuti? – napisala mu je majka. Mladić je njihovu prepisku objavio potom na Twitteru, a brojni su se korisnici te društvene mreže, jednako kao i on, oduševili njezinim odgovorom.

Komentara 52

Avatar alien79
alien79
21:08 01.10.2017.

Ovakvim prenošenjima twitter i face sodomija i travestija se oduševljavaju dnovinari vl i Bojan Glavašević

AU
autoritet
23:30 01.10.2017.

Ovo je jedna nevjerojatno važna vijest, hvala Večernjaku što ju je prenio. Ne mogu se sjetiti da je išta važnije, niti pokolji u Siriji niti izgon iz Burme, niti makljaža u Kataloniji, niti klanje u Francuskoj... Ovo je najvažnije.

Avatar Linux
Linux
21:36 01.10.2017.

nije bila sigurna moze li je zadovoljiti, i to na duze vrijeme. mama kurva kao i taj sto je peder

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije