Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka joj čast

Djevojci dao broj kartice da si kupi što želi kako bi izašla s njim, a ona ga šokirala odabirom

kreditna kartica
Foto: Twitter
27.09.2017.
u 11:25

Djevojka Leagan odbila je mladića koji ju se pozvao na spoj, no on je bio uporan pa joj je dao broj svoje kreditne kartice ne bi li se predomislila

Jedan je mladić jako želio izvesti djevojku po imenu Leagan na spoj, no ona ga je odbila. Unatoč tome, on nije odustao već je pokušao sve kako bi osvojio njezino srce.

Poslao joj je tako broj svoje kreditne kartice i napisao joj da si kupi što god poželi bilo kada. Djevojka iz Lubbocka u američkoj saveznoj državi Teksas takvu ponudu jednostavno nije mogla odbiti.

Iako je pomislio kako će si kupiti neki novi komad odjeće, nakita ili šminke, kada je vidio izvješće iz svoje banke, malo je reći da je ostao u šoku.

Djevojka je, naime, njegovom kreditnom karticom preko interneta kupila dvorac na napuhavanje koji viđamo na proslavama dječjih rođendana, u igraonicama ili raznoraznim događanjima u gradu.

– Svi ste pozvani na zabavu u mom dvorcu na napuhavanje koji sam kupila na račun dečka koji mi je poslao broj kreditne kartice nakon što sam ga odbila – napisala je na Twitteru Leagan. Njezina objava proširila se internetom, a svi su joj čestitali na potezu.

Komentara 18

LK
lomas.kusic
12:49 27.09.2017.

E Karolina da je ljudima naci takav posao ko tvoj i dobivati placu za to.

Avatar KalebJosua
KalebJosua
13:13 27.09.2017.

Karolina daj molim te nemoj vise.

AD
adler77
12:38 27.09.2017.

bolje da je kupila kitolovca na napuhavanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije