Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav ili ludost?

Mladić tetovirao svoju djevojku u toplesu na leđima, no ovo nije sigurno očekivao

tetovaža
Foto: Snapchat
1/2
23.09.2017.
u 09:57

Malakye Brooks tijekom ljetovanja na Ibizi tetovirao je lice i grudi svoje djeovjke na leđa, ali vrlo brzo je požalio zbog toga

Kada je mladić po imenu Malakye Brooks tetovirao portret svoje djevojke u toplesu na leđima, nije računao na to da bi njihova ljubav mogla puknuti.

No, upravo to se dogodilo nakon što je dao više od 3100 kuna za tetovažu lica i grudi svoje djevojke, a na taj su se korak odlučili tijekom ljetovanja na Ibizi.

– Bilo je to tipično ljetovanje na kojem je bila i moja djevojka. Nisam znao što tetovirati pa sam se odlučio na ovo – priznao je on, no vjerojatno je vrlo brzo požalio.

On i njegova djevojka ubrzo nakon povratka s ljetovanja su prekinuli, a on na svojim leđima ima doživotni podsjetnik na njihovu vezu.

Foto: Snapchat

Komentara 19

DU
Deleted user
11:28 23.09.2017.

Ovu sliku zamagljujete, a onu golotinju što šeta po Rijeci i naziva se umjetnicom naslikavate iz svakoga kuta i objavljujete bez zadrške.

Avatar kaznitelj
kaznitelj
10:03 23.09.2017.

Bilo ih je i koji se napili,pa istetovirali veš-mašinu na leđima...tako da je ovo još dobro,hehe

MA
marinurbanc
11:41 23.09.2017.

Sada neka doda kacigu, bradu i brkove i pretetovira u vikinga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije