Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVNIK

FOTO Vjerovala navigaciji pa sletjela niz stepenice: 'Nije mi uopće jasno kako je to uspjela'

Foto: 24sata
13.10.2023.
u 11:21

Problem je bio što navigacija dvaput ponovi gdje treba skrenuti, ona je to slušala i skrenula dvaput. Vidjeli ste kako je završila - kazala je čitateljica

Turisti s Novog Zelanda požalili su što su slijepo vjerovali navigaciji vozeći se prema svom apartmanu u Gružu. Vozeći uskim ulicama uspjeli su sletjeti niz stepenice i zabiti Renault na nos. Nesreća se dogodila u četvrtak navečer, a čitatelji su za 24 sata ispričali kako se to dogodilo.

- Dvoje ih je bilo u autu, ne znam kako niti jedan nije vidio da idu ravno niz stepenice. Nije mi uopće jasno kako je to uspjela, pa ima svjetla! Kaže kako je slušala navigaciju koja joj je rekla da skrene. Ali problem je bio što navigacija dvaput ponovi gdje treba skrenuti, ona je to slušala i skrenula dvaput. Vidjeli ste kako je završila - kazala je čitateljica.

VEZANI ČLANCI

Drugi čitatelj je ispričao za 24 sata kako je turistima u trenutku uspona uz strmu ulicu dolazilo drugo vozilo u susret te je vozačica skrenula odmah desno nakon što je dobila prikaz na navigaciji. No, tu se nalazial garaža, a ne nastavak ulice kojom su krenuli. Produžili su ravno i pali na plato između dvije zgrade.

Foto: 24sata

VIDEO Trenutak stravičnog sudara: Vozačica skrenula u krivi smjer, na nju naletjelo drugo vozilo

Ključne riječi

Komentara 3

BE
Beyonder
15:36 13.10.2023.

Trebalo bi jednostavno ukloniti sve znakove/oznake upozorenja/opasnosti i pustiti da priroda odradi svoje

BR
Brankko
11:43 13.10.2023.

Uređaj za navigaciju? Gledati svojim očima i pažljivo slušati/pratiti uređaj! Vrlo pažljivo! Gledati svojim očima, i ne slijepo vjerovati uređaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije