Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spašavala ih policija

Slijedile navigaciju pa se izgubile u šumi. A onda im se još i pokvario auto

Policijski automobil
Patrik Macek/PIXSELL
04.10.2023.
u 14:27

Po zaprimljenoj dojavi u potragu su upućene policijske patrole. U više navrata stupljeno je u kontakt s dojaviteljicom

Sisačko-moslavačka policija jučer je, desetak minuta prije ponoći, zaprimila dojavu 23-godišnjakinje da su se ona i njena majka prateći navigaciju izgubile u šumi na području Dvora kod mjesta Zrinski Brđani, a automobil im je ostao u kvaru.

"Po zaprimljenoj dojavi u potragu su upućene policijske patrole. U više navrata stupljeno je u kontakt s dojaviteljicom kako bi se prikupilo što više informacija o točnoj lokaciji jer se radilo o području s više mogućih šumskih i makadamskih puteva na kojima bi se mogle nalaziti", navode u policiji.

Nakon pretrage šireg dijela terena, noćas oko 2.30 sati, osobe su pronađene i prevezene do planiranog odredišta.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije