Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pažljivo s navigacijom

Krenuli na odmor u Hrvatsku i 500 km vozili u krivom smjeru: Jedan potez skupo ih je koštao

GPS
Pixabay/Ilustracija
10.07.2023.
u 11:26

Policajci su im namjestili navigacijski sustav ispravno i zaželjeli im ugodan odmor nakon nenamjernog obilaska

Obitelj iz Austrije se pet sati vozila u krivom smjeru zbog navigacije. Na kraju je obitelj za pomoć zamolila policiju. Obitelj je kako navode njemački mediji, umjesto u Hrvatskoj završila u Njemačkoj. Naime, obitelj iz Austrije, htjela je otići na odmor u Zagreb u Hrvatsku. Planirali su se zaustaviti u Salzburgu u Austriji.

VEZANI ČLANCI:

No, kada su unijeli Salzburg u navigacijski uređaj u svom automobilu, očito su odabrali krivo mjesto istog imena: općinu Salzburg u Westerwaldu, piše Fenix Magazin. Zbog toga se obitelj iz Austrije uputila u potpuno suprotnom smjeru od njihove destinacije za odmor. Tek nakon otprilike 500 kilometara obitelj se zaustavila u Falačkom-Porajnju u Njemačkoj. U očaju, obitelj je kontaktirala policijsku upravu u Montabauru.

Policajci su im namjestili navigacijski sustav ispravno i zaželjeli im ugodan odmor nakon nenamjernog obilaska.

Video: Znate li što više zrači: Mobitel, utičnica ili rendgen?

Ključne riječi

Komentara 12

OB
Oblacni
17:03 10.07.2023.

A sto je to "Falacka-Porajnje" u Njemackoj? Nesto po Vuku Karadzicu? Zivio sam 12 god. u DE, nikad nisam cuo za tako nesto!

MI
Mikis
14:16 10.07.2023.

Zagreb je ovdje umjetno ubacen u pricu zbog radi opravdanja clanka i klikova. A gamiBo i radi komentara

BE
Beyonder
16:23 10.07.2023.

Nadam se da se radi o 80 godišnjacima jer sve mlađe od 50 ak se nezna služit navigacijom i provjerit rutu prije puta treba u top nabit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije