22 21°C
  • stefj:

    Moguće je izglasavanje tvrdog Brexita. Ako polovica ovih koji su glasali za ugovorni Brexit odluči da je ipak bolje otići bilo kako, nego ostati, onda imamo tvrdi Brexit... A što se tiče odgode i ostanka u EU, pitanje da li ... prikaži još! sada članice imaju interes za to. Nizozemska računa na to da će dobar dio međunarodnih korporacija prebaciti poslovanje kod njih (nemaju porez na dividendu), a svaka zemlja računa ugrabiti nešto radnih mjesta i pogona koji će se zatvoriti u VB (osim Hrvatske, naravno).... Šteta što VB odlazi, bio je to financijski centar i centar startupova. Nema centra u EU koji se može mjeriti, niti će se ikada moći mjeriti s City-jem. Kakav Frankfrt ili Pariz, nema šanse...

  • ObrenM:

    Ova EU umjetna tvorevina, narodima oduzima identitet,namece nastrane moralne vrijednote,truju nas GMO hranom i t.d.Za EU su bili nezajazljivi politicari racunajuci na enormne place,koje ih primoravaju da budu lojalni.Najgore je da je Europa,a kasnije i cijeli cijeli svijet zagadjen nasilnim ... prikaži još! islamizmom.Hitler je bio mala beba za Angelu.Cega smo se sve mi ,kao samostalna drzava odrekli,da udjemo u ovo zlo.Zasto pokvarenjaci nisu raspisali referendum,a ne lagali da je vecina puka za ulazak.Tako i za uvodjenje Eura nece biti referenduma,jer su svi zato.Na kraju-da bi se izaslo iz zla zvanog EU treba EU lopovima dati vise od pola drzave,ukljucujuci najvazniju vodu i sve ostalo sto je nase stoljecima.

  • aabbcc:

    Lako je njima bio uci u EU ali zato sada ima da plate kartu izlaska iz EU a i drugi neka vide kako je izaci pa pamet u glavu.

Još iz rubrike Vijesti

Staro Čiče: Nepoznati počinitelj raznio bankomat, očevid je u tijeku
Policija provodi istragu

Pucnjava u kafiću kod Vinkovaca: Ubijen mladić (24)

Andrej Plenković
Izvanredna sjednica

Danas glasovanje o novim ministrima. Plenković stigao u Sabor

2
Andrej Plenković, Ivan Vrdoljak i Predrag Štromar
NEMA MIRA ZA PLENKOVIĆA

HNS otvara novu krizu: Ćirilica mora u Vukovar

12