Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpora

Dragovoljci uz Gotovinu, izvjesili natpis s njegovim imenom

gotovina novska
Željko Gašparović/VLM
01.04.2011.
u 17:46

Gotovina je ovdje u jednoj akciji i ranjen, a mi cijenimo taj doprinos u obrani Novske, ističe Antun Ljubojević, predsjednik dragovoljaca Novske

U znak potpore generalu Anti Gotovini, u očekivanju haške presude, članovi Udruge hrvatskih dragovoljaca grada Novske, postavili su tijekom popodneva veliki natpis s generalovim imenom na zgradu Doma hrvatskih branitelja u središtu grada. Ovo nije prvi put da branitelji na ovaj način daju potporu Gotovini. Prije  nekoliko godina na zgradu su izvjesili i njegovi veliku fotografiju. Razumljivo, jer su  početkom agresije na Novsku zajedno s Gotovinom stajali u obrani.

- Gotovina je ovdje u jednoj akciji i ranjen, a mi cijenimo taj doprinos u obrani Novske - ističe Antun Ljubojević, predsjednik dragovoljaca Novske. Građani Novske  neupitnim smatraju generala Antu Gotovinu, ratnim herojem. U rujnu 2002. godine donijeta je i odluku o imenovanju Ante Gotovine, počasnim građaninom grada  Novske. Povelja i plaketa grada još uvijek nisu uručene generalu, a branitelji i generalovi suborci vjeruju  kako će mu ova priznanja moći uručiti uskoro.

Komentara 88

PU
pusrane
18:02 01.04.2011.

Sva sreća da je prvi travanj, pa imaju pravo da se šale......

OB
-obrisani-
18:09 01.04.2011.

bravo branitelji novske

A2
Alien 222
10:04 02.04.2011.

Ma bice bolje ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije