Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASPAO U VLAKU 16-godišnjak na povratku iz škole skočio s vlaka i teško se ozlijedio

Cijelu noć ležao ozlijeđen kraj pruge

28.11.2008.
u 16:12

ZLATAR BISTRICA – Na povratku iz škole u Zaboku u četvrtak navečer 16-godišnjem mladiću dogodila se nesreća. Kako je vjerojatno zaspao u vlaku, mladić je propustio željezničku postaju Zlatar Bistrica na kojoj je morao sići s vlaka, pa je oko 20.45 sati iskočio iz vagona 500 metara od zlatarbistričke postaje, u smjeru Konjščine.

Nesretni 16-godišnji D.P. iz Lovrečana teško se ozlijedio i cijelu noć ostao ležati pored pruge, sve do jutra kad je pronađen. Prema policijskom izvješću, u četvrtak oko 23 sata 50-godišnja hrvatska državljanka, mladićeva majka, prijavila je policiji da se njezin sin, rođen 1992. godine, nije javio s popodnevne nastave u Zaboku. U petak u 8.30 sati ujutro policajci Policijske postaje Zlatar Bistrica primili su dojavu građana da je maloljetnik pronađen s ozljedama pored željezničke pruge, u smjeru Konjščine.

D.P. je zadobio teške tjelesne ozljede. Prema neslužbenim informacijama, primijetio ga je strojovođa, a prometnik je o tome obavijestio policiju. U mladićevoj obitelji šok, briga i nevjerica. Uspjeli smo razgovarati sa starijim bratom ozlijeđenog mladića, koji kaže da je D.P. slomio ruku, nogu i ozlijedio glavu i da se cijelu noć smrzavao na niskoj temperaturi, te da je smješten u zagrebačkoj bolnici u Draškovićevoj, gdje je u petak popodne bio na operaciji noge.

Prema informacijama koje su obitelji dali liječnici, brat kaže da će mladić biti dobro i da neće biti trajnih posljedica ozljede. D.P. je nakon skoka s vlaka i ozljede mobitelom pokušao pozvati obitelj, no bio je dezorijentiran. Kako kaže brat, prvo je rekao da je na postaji u Zlatar Bistrici, zatim blizu Poznanovca, a na kraju da je kod škole u Zaboku. Nakon toga mobitel mu se isključio.
- Tražili smo ga do pola tri u noći, no nismo znali gdje tražiti jer nam je, u šoku i dezorijentiran, rekao pogrešne lokacije. Užasno smo bili zabrinuti i prestrašeni.
16-godišnji D.P. učenik je prvog razreda Grafičke škole u Zaboku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije