Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Četrnaest godina zatvora za ubojstvo sestre bivše supruge

04.06.2009.
u 15:28

SLAVONSKI BROD – Na 14 godina zatvora na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu nepravomoćno je osuđen Stjepan Lučić (42) iz Sikirevaca zbog ubojstva Sunčane Pindrić(46) iz Orašja (BiH), sestre svoje bivše supruge Snježane (37), od koje se sporazumno razveo 2003. godine.

Ubojstvo se dogodilo 27. studenog 2008. kada je Lučić ušao u kuću Sunčane Pindrić u Orašju kroz kupaonički prozor, sačekao je i nakon jednosatnog razgovora te kraće prepirke u nju ispalio tri hica iz pištolja kalibra 6,75 mm i na mjestu je usmrtio.

Tijekom glavne rasprave optuženi Lučić izrazio je kajanje zbog ubojstva svoje svastike, ali je u više navrata rekao da je smatra krivom što se njegov brak sa bivšom suprugom Snježanom 2003. godine raspao. Navodno ga je Sunčana Pindrić nagovarala da se rastane od Snježane koja je nakon nakon razvoda otišla živjeti u Austriju i udala se za Austrijanca.

Kod izricanja presude sutkinja Jadranka Đaković rekla je da bez obzira na to što je prema nalazima psihijatrijskog vještaka Lučić bio smanjeno uračunljiv u trenucima ubojstva, ne postoji nijedan razlog da se vlastiti bračni problemi rješavaju lišavanjem života druge osobe.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije