Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
127 10°C
 • Avatar nekakav
  nekakav:

  novinar mrtav hladan konstatira 'tako je po zakonu...' kojem zakonu?! žena je brodom pokupila migrante na libijskoj obali i dovezla ih u italiju! to je po svim 'zakonima' krijumčarenje ljudi, naplatila im to ona ili ne. ne radi se o ... prikaži još! tome da je ona brodom pokupila nesretnike blizu talijanske obale čiji je brod tonuo, već je ona ciljano išla pokupila i dovezla ljude u italiju, u uniju! ako hvatamo krijumčare, trgovce, ljudima, koji kombijima prevoze migrante od granice do granice, onda tu nema razlike što se tiče kazne.

 • Avatar Radagast
  Radagast:

  Treba ju osuditi na par godina zatvora pa da vidimo kako će dalje soroševci hrabro skupljati ilegalne imigrante 20 km od obale i onda ih voziti 200 km u Italiju.

 • sdpesticid:

  prvo nije udarila brodom u plovilo oružanih snaga italije a sada njeni odvjetnici govore drugo tj. kako jeste udarila iste a s tim i ugrozila živote petorice članova oružanih snaga italije. oglušila se i o zakone italije, neposluh, otpor oružanim ... prikaži još! snagama italije itd., a usput italji natovarila još migranata koje ista ne želi. lagala je i kako je migrantima zdravlje u opasnosti jer izjava salvinija govori kako su svi migranti dobrog zdravstvenog stanja. što reći već podrška salviniju i propisana kazna kriminalno liberalno-egoističnoj kapetanici.

Još iz rubrike Vijesti

Dostavljač Amazona zaboravio povući ručnu kočnicu
Ups...

VIDEO Kakav gaf: Dostavljač ostavio paket, ali zaboravio na jednu stvar

Tomo Medved
Tomo Medved:

'Imamo dokumente da je JNA provodila ekshumacije na području Vukovar'

STRAH OD DŽIHADISTA

Neki povratnici iz kalifata slobodno se šeću Njemačkom

7