Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
128 14°C
 • Avatar Radagast
  Radagast:

  Treba ju osuditi na par godina zatvora pa da vidimo kako će dalje soroševci hrabro skupljati ilegalne imigrante 20 km od obale i onda ih voziti 200 km u Italiju.

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  novinar mrtav hladan konstatira 'tako je po zakonu...' kojem zakonu?! žena je brodom pokupila migrante na libijskoj obali i dovezla ih u italiju! to je po svim 'zakonima' krijumčarenje ljudi, naplatila im to ona ili ne. ne radi se o ... prikaži još! tome da je ona brodom pokupila nesretnike blizu talijanske obale čiji je brod tonuo, već je ona ciljano išla pokupila i dovezla ljude u italiju, u uniju! ako hvatamo krijumčare, trgovce, ljudima, koji kombijima prevoze migrante od granice do granice, onda tu nema razlike što se tiče kazne.

 • sdpesticid:

  prvo nije udarila brodom u plovilo oružanih snaga italije a sada njeni odvjetnici govore drugo tj. kako jeste udarila iste a s tim i ugrozila živote petorice članova oružanih snaga italije. oglušila se i o zakone italije, neposluh, otpor oružanim ... prikaži još! snagama italije itd., a usput italji natovarila još migranata koje ista ne želi. lagala je i kako je migrantima zdravlje u opasnosti jer izjava salvinija govori kako su svi migranti dobrog zdravstvenog stanja. što reći već podrška salviniju i propisana kazna kriminalno liberalno-egoističnoj kapetanici.

Još iz rubrike Vijesti

TVRDI DA JE NEVIN

Bjegunac iz slučaja Pauk: Predat ću se policiji pod jednim uvjetom

Donald Trump
UTJECAJNI EKONOMOSTI

'Pobijedi li Trump, svijet će postati još opasniji, a duboka kriza vodit će u veći sukob'

Border police prepare to inspect trucks at the last toll gate entering Spain from France, following an order from the Spanish government to set up controls at its land borders over coronavirus, in La Jonquera
ČEKA SUĐENJE

Pao na španjolskoj granici: Hrvat pokušao prokrijumčariti drogu u kamionu