Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2

Burić: Sastanke u zatvoru kod Glavaša mi potičemo, a ne on

'20.01.2012., Zagreb - Raspravom o izmjenama zakona o zdravstvu nastavljena je redovita sjednica Sabora. Dinko Buric. Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
'Patrik Macek/PIXSELL'
24.02.2013.
u 16:11

Burić kaže da njihovu stranku ne vodi Branimir Glavaš iz mostarskog zatvora nego cijelo predsjedništvo stranke čiji je član i Glavaš.

- Ponosimo se time što za mišljenje pitamo hrvatskog generala Branimira Glavaša - istaknuo je Dinko Burić, predsjednik kluba zastupnika HDSSB-a u Saboru gostujući kod Aleksandra Stankovića u emisiji \"Nedjeljom u 2. 

- Puno je to bolje, nego što naša vlast ide po svoje mišljenje u strana veleposlanstva - dodao je Burić, naglasivši kako njihovu stranku ne vodi Branimir Glavaš iz mostarskog zatvora nego cijelo predsjedništvo stranke čiji je član i Glavaš.

- Sastanci u mostarskom zatvoru održavaju se na našu inicijativu, jer nećemo dozvoliti da se on osjeća odvojeno od nas dok izdražava kaznu - dodao je Burić naglasivši kako Glavaš u zatvoru nema mobitel, a s njim komunicira dnevno preko zatvorskog telefona na karticu.

Ne priznajemo presudu Glavašu, jer u toj presudi piše da su 1991. godine u Osijeku hrvatske snage bile paravojne, a JNA legalna vojska, te ta presuda govori da se u to vrijeme na području Hrvatske vodio građanski rat.

- Mi ne priznajemo takvu presudu, a što o tome misle Slavonci najbolje su pokazali glasujući za našu stranku - rekao je Burić. 

Komentara 3

TI
tinamar
07:23 25.02.2013.

Bravo gospodine Buriću na jučerašnjoj emisiji!! Na svako postavljeno pitanje ste argumentirano odgovorili, a vidjela bi druge da su bili na Vašem mjestu i da su imali takva pitanja kako bi se snašli! Zapravo, Vaša smirenost i pozdrav generalu iz studija je samo naživcirala Stankovića koji je zadnjih 10 minuta tako ne kontrolirano ponavljao lažne teze... I da, dr. Burić je izvrstan doktor!

JO
JORGOVAN
09:31 25.02.2013.

kaj reči...imamo i državu i političare i novinare točno takve kakve zaslužujemo.

KR
kromiki
13:08 25.02.2013.

Lik ima dobar gard, ne odstupa, jezik ga služi ali ga ni Stanković nije pokušao (možda se bojao ili verbalnog ili stvarnog napada-s tima nisi na čistu). Ali to i je NAJGORE U SVEMU !!! Čovjek takav ni glup ni primitivan - a u redo su mu obrnute vrijednosti !!! To je već opasno !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije