Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarna ispovijest

'Bivša djevojka pokušala me ubiti velikim grudima'

grudi
Arhiva VL
23.11.2012.
u 08:32

Prema optužnici, o kojoj će odlučivati sud u njemačkom gradu Unni, Franziska je optužena za "nanošenje tjelesnih ozljeda oružjem".

Njemački odvjetnik Tim (33) tvrdi da ga je njegova bivša djevojka Franziska (34) željela ubiti velikim grudima. Prema optužnici, o kojoj će odlučivati sud u njemačkom gradu Unni, Franziska je optužena za "nanošenje tjelesnih ozljeda oružjem", piše Bild.

Prije četiri godine, dok je još bio student prava u Bavarskoj, Tim se zaljubio u Franzisku. 

– Sve bih napravio za nju. Odgovarala mi je potpuno – kazao je Tim. Kada je dobio odvjetnički posao u Unni, Tim se se preselio s djevojkom. 

– Imala je psihičke probleme i nije mogla raditi. Što je meni išlo bolje, to je njoj bilo gore – priča Tim te dodaje kako je, unatoč problemima, u krevetu još uvijek sve bilo u najboljem redu.

Željela mu smrt učiniti ugodnom

– Nakon spolnog odnosa sjela je na mene, a ja sam ljubio njezine velike grudi. U jednom trenutku svom je snagom moju glavu pritisnula uz svoje grudi. Nisam mogao disati. Poplavio sam. Nekako sam se othrvao i pobjegao k susjedu te pozvao policiju – kaže Tim. Franziska je tijekom ispitivanja priznala da su imali seksualni odnos, ali odbacila je tvrdnje da ga je htjela ubiti.

– Htjela me ubiti i to mi je priznala putem telefona – kaže Tim i dodaje da ju je pitao zašto ga je htjela ugušiti grudima. 

– Šećeru, htjela sam tvoju smrt učiniti najugodnijom što sam mogla – odgovorila je bivša djevojka Timu.

>>Novinarka pokazala grudi zbog pobjede Celtica nad Barcom

Komentara 9

GU
Gumba017
23:47 23.11.2012.

Neki bi dali lovu da ih davi sisama...

DU
Deleted user
08:41 23.11.2012.

AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAA Ovo je najblesavija "vijest" u zadnje vrijeme!

OB
-obrisani-
17:57 23.11.2012.

dobrovoljno stavljam glavu na pa....sise pa nek me gušiiiiii.....i gušiiiiii

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije