Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR ZDRAVSTVA

Beroš o novoj koronakarti: Prelazak Zagreba u narančasto dovoljno govori o neizvjesnosti epidemije

Konferencija za medije Nacionalnog stožera civilne zaštite
Davorin Visnjic/PIXSELL
12.08.2021.
u 15:36

Obojenost Hrvatske se tiče svih nas! Jedino zajedničkim naporima možemo zadržati status najsigurnije destinacije na Mediteranu i zaštiti naše zdravlje", stoji u tvitu.

Ministar zdravstva Vili Beroš reagirao je na Twitteru nakon što je Europski centar za prevenciju i kontrolu bolesti objavio novu koronakartu prema kojoj se grad Zagreb 'pridružio' jadranskoj obali u narančastoj zoni. 

Status prenosimo u cijelosti. 

"Hvala svima u Hrvatskoj što smo zadržali narančastu zonu. No, prelazak ZG-a iz zeleno u narančasto dovoljno govori o neizvjesnosti epidemije. Obojenost Hrvatske se tiče svih nas! Jedino zajedničkim naporima možemo zadržati status najsigurnije destinacije na Mediteranu i zaštiti naše zdravlje", stoji u tvitu. 

Podsjećamo, danas je  Europski centar za prevenciju i kontrolu bolesti objavio novu koronakartu. Prema 14-dnevnoj incidenciji, jadranska obala i dalje je u narančastoj zoni, a od ovog tjedna u istoj situaciji je i Zagreb. Europske zemlje sukladno klasifikaciji ECDC predlažu mjere.  Više o tome pročitajte OVDJE 

 

Komentara 11

KA
kažemja
16:00 12.08.2021.

Vili, pametnima je dovoljno jednom reći a ovima drugima što više govoriš oni se više inate. A nisu svjesni da sami sebi pile granu na kojoj sjede.

PV
penelope_v16
16:23 12.08.2021.

Zamislite ove zlikovce Billa Gatesa, S.o.r.o.s.a. Klausa Schwaba, i svu ovu zlikovacke ekipu nacista sto rade za njih, nigdje ne smiju doci a da bijesna masa ne nasrne na njih. Mastali da porobe svijet, a sami sebe stavili u zatvor,, nigdje se ne smiju pojaviti a da ih ne stigne kamencina u glavu? Jeste vidjeli kako gradjani samaraju Macrona, to isto i njih zlikovce ceka.

ZE
zec85
16:04 13.08.2021.

grafen oksid i spike proteini u injekcijama ce pobiti mnogo ljudi i dok shvate da nema nikakvih varijanti nego da injektirani umiru jer im otrov uništava organe tek tad ce biti sve gotovo ali ce biti i masovne zrtve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije