Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVA USPOREDBA

Batarelo o rezultatima: 'A sad ovaj Mordor na Pantovčaku... i Saruman u Banskim dvorima'

Vice John Batarelo
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
05.01.2020.
u 23:57

- Hobbiti su spremni...- istaknuo je Batarelo

Ne prestaju stizati reakcije na pobjedu Zorana Milanovića na predsjedničkim izborima. Predsjednik udruge Vigilare Vice Batarelo komentirao je na Facebooku izborni rezultat usporedivši Milanovića s Mordorom, a Andreja Plenkovića sa Sarumanom. 

Podsjećamo, Saruman je čarobnjak, iz poznatog književnog serijala Gospodar prstenova autora J.R.R Tolkiena, koji je počinio izdaju udruživši se sa Sauronom, zlim čarobnjakom koji je prijetnja Međuzemlju i svim njihovim stanovnicima. Mordor je zemlja iz koje vlada Sauron

- Tradicionalne i katoličke vrjednote, moral i svjetonazor su najvažniji u Hrvatskoj. To je ključ za pobjedu i za mudro vođenje zemlje. Plenković to očito ne razumije. A sad ovaj Mordor na Pantovčaku... i Saruman u Banskim dvorima... Hobbiti su spremni... - naveo je Batarelo. 

 

Komentara 19

Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
11:52 06.01.2020.

Batarelo,Australija ti gori,odi požar gasiti.

Avatar krcedolac
krcedolac
12:57 06.01.2020.

"Katoličke vrijednosti" su nas i dovele tu gdje jesmo i zato biramo ljevičara a ne "domoljuba"...

Avatar Prdekan za nastavu
Prdekan za nastavu
11:58 06.01.2020.

Kako tako uglednom hiperkatoliku pada i na pamet u usta stavljati takvu paganštinu iz samog pakla?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije