Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tražio potporu kolega

Bandić izbacuje svoje ime iz naziva stranke, otkrio i zašto

milan bandić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/8
05.11.2016.
u 11:27

Bandić je svoje stranačke kolege zamolio za potporu za taj njegov prijedlog

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti najavio je danas da će na stranačkoj konvenciji stranke krajem godine predložiti da se iz stranke izbaci njegovo ime i prezime te da se stranka zove Strankom rada i solidarnosti.

"Kada smo osnivali stranku u nazivu stranke smo stavili i moje ime radi prepoznavanja stranke na izbornim listama uoči parlamentarnih izbora 2015. godine. Danas više za to nema potrebe jer smo u dva izborna ciklusa potvrdili da smo parlamentarna stranka", istaknuo je Milan Bandić na stranačkom savjetovanju na temu "Razvojni potencijali mjesne samouprave u Gradu Zagreb" koje se održava u subotu u dvorani Globus na Zagrebačkom Velesajmu.

Zatražio potporu

Bandić je svoje stranačke kolege zamolio za potporu za taj njegov prijedlog da se od stranačke konvencije, koja bi se trebala održati do kraja ove godine, stranka zove Strankom rada i solidarnosti.

"Rad stoji na mjestu naših dosadašnjih rezultata i predanosti poslu, a solidarnost na mjestu naše orijentiranosti prema osiguranju najboljeg interesa djece i obitelji, nezaposlenih, umirovljenika, osoba s invaliditetom i branitelja", poručio je Bandić.

Komentara 13

DO
doktorica
12:11 05.11.2016.

rad?!solidarnost?!....dobar vic za nekoga tko je optužen za malverzacije i pod istragom!

ST
steiner
11:59 05.11.2016.

Prodavač magle je izbacio svoje ime jer im donosi očito samo neugled, a hercegovci ce ionako biti jedini glasači te beznačajne skupine ološa koji su se dokazali radom trpanja u svoje džepove.

SA
sargu123
12:53 05.11.2016.

rad i solidarnost....jel to neka sprdačina ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije