Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anka Mrak Taritaš

'Svatko treba snositi posljedice za svoje postupke, pa tako i ministrica Zlatar'

Anka Mrak Taritaš
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
22.03.2015.
u 17:29

Ne volim govoriti o tome koliko radim, nego volim da se to vidi, kazala je haesnesovka uspoređujući svoj i Bandićev stil

Za Zagreb bi bilo najbolje da se ide u prijevremene izbore, umjesto da se bavimo time koliko će Bandić biti u zatvoru – rekla je u emisiji “Nedjeljom u 2” ministrica i HNS-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Anka Mrak Taritaš. Uspoređujući svoj i Bandićev stil rada, kazala je da postoji velika razlika između toga pričati kako se radi i stvarno raditi.

– Ne volim pričati o tome koliko radim, nego volim da se to vidi – istaknula je, dodajući da su u njenu planu za upravljanje gradom kratkoročni, srednjoročni i dugoročni projekti, a u prve spadaju žičara do vrha Medvednice, energetski učinkoviti vrtići i škole te davanje poslovnih prostora u zakup za jednu kunu.

O HNS-u kao klijentelističkoj stranci rekla je da javnost ima pravo na takvu percepciju, no da nije dobro da se klijentelizam veže uz bilo koju stranku. Slučaj ministrice Andreje Zlatar Violić i njenu moguću smjenu, pak, komentirala je riječima: – Kada ste ministar, ne možete si dopustiti nemar i aljkavost, a ovdje je toga bilo. Svatko treba snositi posljedice za svoje postupke, pa tako i ministrica Zlatar. Ja pazim da s putovanja vratim svaki nepotrošeni euro. Kada se sve utvrdi, o pitanju smjene odlučit će Zlatar, V. Pusić i premijer Milanović.

>> 'Najizgledniji je scenarij: Bandić izlazi i ostaje na čelu Zagreba'

Komentara 24

DU
Deleted user
17:59 22.03.2015.

što ima zlatar odlučivati o svojoj smjeni, već je trebala dati ostavku, pa zar je država njezina prčija pa da uzima novac i vrača na kredit i da li je platila kamate na posuđena sredstva, sve je to lopovski i nemoralno, a kad je još i od ministra bezobrazno i treba biti kažnjivo za primjer drugima

Avatar dotur vice
dotur vice
18:15 22.03.2015.

Slučaj ministarke Andreje Zlatar Violić i njenu moguću smjenu, pak, komentirala je kandidatkinja za gradonačelnicu grada Zagreba Anka Mrak riječima: - kada ste ministar, ne možete si dopustiti nemar i aljkavost, a ovdje je toga bilo. Svatko treba snositi posljedice za svoje postupke, pa tako i ministrica Zlatar. Kada se sve utvrdi, o pitanju smjene odlučit će Zlatar, V. Pusić i premijer Milanović. A PAZ SAD OVO Dotični je danas u Garešnici izjavio: " Nema povratka na staro, a za to je potrebna kvalitetna i nekorumpirana Vlada, poput ove SDP-ove". Rekao bi stari Izet Fazlinović: Uf...mati moja mila....koja smijurija!!!

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
18:32 22.03.2015.

nakon svega očekujem sada i predizborni slogan ''dragi građani, krajnje je vrijeme da MRAK vlada Zagrebom''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije