Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
špijunska afera

Angela Merkel: Optužbe su ozbiljne

Angela Merkel
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.07.2014.
u 10:55

- Ako su optužbe točne, za mene će to biti u jasnoj kontradikciji s onim što podrazumijevam pod suradnjom od povjerenja između agencija i partnera - rekla je Merkel.

Njemačka kancelarka Angela Merkel kazala je da su optužbe da je Nijemac radio kao dvostruki agent za američki tajnu službu ozbiljne, prenosi The Guardian.

Merkel je na konferenciji za medije u Beijingu rekla da će pokažu li se izvješća točnima to biti ozbiljan slučaj.

- Ako su optužbe točne, za mene će to biti u jasnoj kontradikciji s onim što podrazumijevam pod suradnjom od povjerenja između agencija i partnera - rekla je Merkel.

Bijela kuća i State Department zasad su odbili komentirati uhićenje 31-godišnjeg zaposlenika njemačke agencije BND kojeg je, podsjetimo, policija uhitila zbog sumnje da radi kao strani agent.

>> Nijemac SAD-u slao tajne dokumente

Komentara 3

SW
swimm
11:53 07.07.2014.

igraju se ameri igraju,...kina vec igru predvodi,ako se njemci ohlade suzit ce se jakooo krug igranki

Avatar beliorao
beliorao
11:05 07.07.2014.

Šta je tu čudno. Nemac je radio za svoje preko atlatnika . Zar nisu njih 30.000 prebačeno ilegalno posle poraza III rajha. Sada stvaraju IV rajh .

EP
epulon
20:45 07.07.2014.

Čovjek malo radi u fušu. Šta tu ima toliko loše???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije