Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVI ZID

Aleksić se pridružio novom klubu, Hasanbegović i Glasnović se udružili sa Zekanovićem

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
19.09.2019.
u 12:55

Goran Aleksić se priključio Klubu HSU-a i time ostavio Živi zid sa samo dva zastupnika u saboru.

Goran Aleksić iz SNAGA-e koji je dosad bio u saborskom klubu sa Živim zidom priključio se Klubu HSU-a i nezavisnih zastupnika. Tako taj klub naziv mijenja u Klub zastupnika HSU-a, nezavisnih zastupnika i SNAGA-e, a u njemu su od ranije nezavisni Bojan Glavašević, Marko Vučetić i Tomislav Žagar, te predsjednik HSU-a Silvano Hrelja.

Nakon odlaska Aleksića, Živi zid sada je ostao bez kluba budući da je zbog raskola s Ivanom Pernarom "spao" na dvoje zastupnika, a za formiranje kluba potrebno je najmanje troje zastupnika.

S početkom jesenskog zasjedanja inače je formiran i jedan novi klub – Klub zastupnika Hrvatskih suverenista i nezavisnih zastupnika Željka Glasnovića i Zlatka Hasanbegovića, u kojem se imenovani dvojac udružio s HRAST-ovim Hrvojem Zekanovićem. S radom je tako preostao klub Neovisnih za Hrvatsku u kojem su Hasanbegović i Glasnović bili s Brunom Esih, predsjednicom Neovisnih za Hrvatsku s kojom su se u međuvremenu razišli.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
13:12 19.09.2019.

izgleda da je i Goran progledao te pošteno i dobro izabrao !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije