Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krah u kupu

Žuti zbog poraza u derbiju nije mogao zaspati cijelu noć

\'robert prosinečki na stadionu partizana u prvoj utakmici polufinala srbijanskog nogometnog kupa (16. ožujka, 2011. )\'
VL
17.03.2011.
u 08:39

Robi je u svom prvom derbiju pokazao da ima talent, ali da nema prvoklasnu tkaninu kako bi sašio vrhunsko odijelo

- Daj mi cigaretu, daj mi cigaretu – nije skrivao Robert Prosinečki nervozu i knedlu koja ga je gušila nekoliko trenutaka nakon što je u prvom trenerskom derbiju morao čestitati Partizanu! To mu se kao igraču nije događalo.

Sve je u beogradskom derbiju i treću godinu isto. Partizan i dalje dijeli lekcije i packe.

No, rekli bi tamošnji novinari i stručnjaci da su vidjeli ipak novu Zvezdu koja se, što se igre tiče, oduprla Partizanu, no to će se brzo zaboraviti, ovdje se pamti samo rezultat.

– Nismo zabili, a to je iskusniji Partizan znao kazniti. No, koliko god izgledalo utopistički, ja vjerujem da ćemo na svom stadionu napraviti Partizanu poprilične probleme i nered – istaknuo je Prosinečki.

Partizan je bolja momčad. Dulje igraju zajedno, iskusniji su i lukaviji.

Bez prave igre slavili su 2:0. A to je odraz nadmoći. Primjer da su kompletno kao klub ispred Zvezde jest i to što su ove zime doveli Princa Tejga s posudbe u Hoffenheimu. On je zabio dva gola, a novi Zvezdin napadač Borja sinoć je promašivao.

– Nama nedostaje iskustva u ovakvim utakmicama. Da, nadigrali smo Partizan u polju u prvom poluvremenu i to je ono što meni kao treneru daje nadu da smo na dobrom putu, samo nam treba vremena i moramo naporno raditi – rekao je Prosinečki.

Robi je u svom prvom derbiju pokazao da ima talent, ali da nema prvoklasnu tkaninu kako bi sašio vrhunsko odijelo. To ove sezone i neće moći. Partizan je na milimetar od dvostruke krune, samo se čudo mora dogoditi da se nešto promijeni.

Prosinečki je emotivac i sigurno mu nije bilo lako slušati pogrdna skandiranja Partizanovih navijača.

– Meni je to normalno, to je kolorit svakog derbija. Imam samo jednu mogućnost da im ubuduće zalijepim flaster na usta. A to je da pobijedim Partizan. I uvjeren sam da će se to dogoditi već 6. travnja.

Bila je to jedna od težih sportskih noći u životu Roberta Prosinečkog.

Znamo da nije zaspao, ali njegov je život uvijek bio hod bosih nogu po oštrom kamenju. I morat će ondje krvariti da bi uspio.

Komentara 14

Avatar Castro
Castro
09:03 17.03.2011.

Nema potrebe da samnom pocinjes ovakve prozivke....ti si ovdje da provociras , to ti je zadatak. A za tako nesto si mi preglup...bilo je par iz srbije koji su bar imali normalan \" ton \" ali na tebi se vidi da si balvan-boy ....

DU
Deleted user
09:10 17.03.2011.

hehehehe balvan-boy.ovo cu ti ukradem. Verujem da ih je bilo par iz Srbije ali ja sam iz HR. odmah si poceo sa vredjanjem, aj malo i na nacionalnoj osnovi! Castro, zelen si mi ti za pricu i provokaciju.

DU
Deleted user
08:50 17.03.2011.

castro ajmo zajedno : VOLIM PARTIZAN !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije