Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNA IZJAVA

Zloglasni borac: Ubio bih Conora McGregora!

Conor McGregor - Jose Aldo
Reuters/PIXSELL
05.04.2016.
u 17:45

'Kada u glavi odradim našu borbu, vidim ga kako odustaje zbog poluge na nozi. On uopće ne bi trebao biti u mojoj kategoriji, ali borba je borba.'

Bivši član UFC-a i jedan od najprljavijih MMA boraca današnjice ovih se dana okomio na Conora McGregora, piše Fight Site. Riječ je o Rousimaru Palharesu, borcu koji je nakon posljednje obrane WSOF naslova suspendiran na neodređeno vrijeme.

Poznat je Brazilac po tome da nerijetko prekasno pušta svoje zahvate, zbog čega u opasnost dovodi protivnike koji upadnu u njegovu ‘žutu minutu’. Upravo je takvo ponašanje koštalo “Toquinha” nastavka karijere u najpoznatijem oktogonu, karijere kojoj bi se volio vratiti samo kako bi se susreo s popularnim Ircem.

- Razmislio bih o povratku u UFC samo ako bih se borio s McGregorom. Ubio bih ga. On je premalen i preslab u jiu-jitsuu da bi me pobijedio. Bila bi mi privilegija boriti se s njim, ali bih dominirao sa svojim vještinama na podu i porazio bih ga s lakoćom. Kada u glavi odradim našu borbu, vidim ga kako odustaje zbog poluge na nozi. On uopće ne bi trebao biti u mojoj kategoriji, ali borba je borba - izjavio je Palhares.

Palhares u MMA meču nije nastupio od kolovoza prošle godine i susreta s Jakeom Shieldsom, iz kojeg i proizlazi njegova posljednja suspenzija, ali je zato proteklog vikenda odradio ‘grappling’ meč u Engleskoj. Nastup na Polaris 3 eventu u Pooleu je brazilskom borcu donio remi u uzbudljivom meču s Garryjem Tononom.

>> Više o borilačkom sportu čitajte na Fight Site

>> UFC potvrdio: Diaz protiv McGregora na UFC-u 200!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije