Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA IZBORNIKA

Zlatko Dalić: Ovi dečki nisu normalni! Bit ćemo prvaci svijeta

Hrvatska - Engleska
Foto: Reuters
1/7
11.07.2018.
u 22:46

- Moram čestitati dečkima i moram im reći: oni nisu normalni. Fantazija je ovo što su odigrali, kako su trčali, kako su se borili. Ovo je za povijest - rekao je Dalić.

Zlatko Dalić ostvario je najveći uspjeh u povijesti našeg nogometa. Hrvatski izbornik odveo je vatrene do finala na SP-u u Rusiji nakon što je svladala Englesku s 2:1.

- Moram čestitati dečkima i moram im reći: oni nisu normalni. Fantazija je ovo što su odigrali, kako su trčali, kako su se borili. Ovo je za povijest - rekao je Dalić.

U nedjelju igramo s Francuzima za naslov.

- Hvala našim navijačima. Nismo još rekli zadnju riječ. Ostalo je još finale, ali ne mislimo na tome stati. Bit ćemo svjetski prvaci, ako Bog da - zaključio je Dalić.

Opet je pohvalio igrače.

- Nitko nije htio izaći iz igre jer se nitko nije osjećao umorno. Bili smo hrabri i zbog toga nas je Bog nagradio. Na poluvremenu sam im rekao da ne smiju popustiti, da ne gube glavu i da drže pas. Rekao sam im da smo bolja momčadi i da igraju po zemlji - rekao je Dalić i naglasio da nije očekivao da će Hrvatska treći put pucati jedanaesterce.

Osvrnuo se i na navijače u domovini.

- Siguran sam da je u Hrvatskoj ludnica, kult reprezentacije se bio izgubio, ali su ga ovi dečki vratili.

Opet je bio u bijeloj košulji.

- Bijela košulja mi je sretna, neka je zgužvana i prljava, ali je neću mijenjati.

Komentara 32

PA
Pajkoslava2
23:07 11.07.2018.

DA BOG DA SVE POBIJEDILI!!!!! HVALA TI BOŽE ŠTO SAM HRVATICA!!!!!

SU
sudija
23:01 11.07.2018.

Svaka cast momci zasluzili ste sve do sad!!!Zelim Vam prvo mesto...Srbin iz Beograda

DU
Deleted user
23:08 11.07.2018.

Ovako se bori za svoju zemlju! Kako ste moćno, s gardom pobjednika odigrali veliko vam hvala! Učinili ste nas najponosnijom nacijom na svijetu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije