Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDE

Zetterberg novo ime na popisu ozlijeđenih Red Wingsa

Detroit Red Wings
Reuters
18.12.2009.
u 19:13

Švedski 29-godišnji napadač (centar) Henrik Zetterberg iz redova NHL momčadi Detroita bit će izvan pogona najmanje dva tjedna zbog ozljede ramena.

Zetterberg je najbolji strijelac Red Wingsa koji su prije dvije sezone osvojili Stanley Cup, a prošle su sezone izgubili veliki finale u sedam utakmica od Pittsburgha, iako su imali 2:0 i 3:2 u seriji. Ove je sezone švedski hokejaš upisao deset pogodaka i 22 asistencije u 34 utakmice, a ozljedu je zadobio u utakmici u četvrtak u kojoj su Red Wingsi pobijedili gostujući Tampa Bay Lightning 3:0.

Šveđanin je napustio led krajem prve trećine nakon sudara s braničem Tampe Mattiasom Ohlundom i nije se do kraja vraćao u igru.

Detroit trenutačno zauzima tek osmo mjesto u Zapadnoj konferenciji sa 41 bodom u 34 utakmice.

Trenutačno je momčad u velikim problemima s ozlijeđenim igračima, a Zetterbergova nevolja novi je udarac Red Wingsima. Uz njega, ozlijeđeni su još Johan Franzen, Valtteri Filppula, Jason Williams, Niklas Kronwall, Dan Cleary, Darren Helm i Jonathan Ericsson.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije