2 23°C
 • Avatar ČUBE
  ČUBE:

  Ne znam čemu ovo forsiranje borbe boraca dviju različitih kategorija, samim time vidimo da Dana jednostavno nakon što se kao mjehur od sapunice raspršio tračak nade u Francisu Ngannoua ( i velik uložen novac izgubio ) poseže za svim mogućim ... prikaži još! sredstvima ne bi li s trona skinuo neprikonovenog prvaka - Stipu Miočića?

 • SI aka SI:

  ovo s dvije različite kategorije je već smiješno- Cormier "na silu" skida za vaganje na 93, u ring ulazi dan poslije sa 100+. Maknuo se iz teške u polutešku da ne mora u ring sa najboljim prijateljem Cainom, a prije ... prikaži još! UFC-a je osvojio vrlo jaki teškaški turnir u Strikeforceu gdje je razvalio tada odlične Antonia Silvu i Josha Harnetta. Dakle, čovjek je prije teškaš, nego poluteškaš. Osim toga je i olimpijski (dakle vrhunski) hrvač. Tko misli da je lagan protivnik, neka malo na youtubeu pogleda njegove highlightse. I kad je vrlo rijetko gubio, bio je vrhunski pripremljen i beskompromisno napadao. Fizička sprema na najvišem mogućem nivou, neustrašiv, tehnika izuzetna, iako nizak, ima odličan ulaz, ruši protivnike lakoćom, tako da će ovo biti sve samo ne lagana borba za Stipu.

 • Ivicazgb:

  Stipe je puno lukaviji borac, bolji eskivator u stojci, pogotovo bolja boksačka tehnika, dodatno na podu najbolji na svijetu može jedva remi izvuč, savršeno provodi taktiku u dogovoru s trenerima, brada otporna na jake udarce...tako da realno nema u ovom ... prikaži još! momentu prave konkurencije...pogotovo ne DC, mačji kašalj....

Još iz rubrike Sport

Ivan Rakitić
SVE ZA NEYMARA

Barcelona PSG-u nudi 100 milijuna eura i Ivana Rakitića?!

Joshua - Ruiz
OPET U MODI

Boksački svijet na ovo je dugo čekao!

NEVIĐENO ODAN

Svaka čast! Vatreni nikad nije odbio poziv Hrvatske, još od reprezentacije do 12 godina