71 21°C
 • Avatar ČUBE
  ČUBE:

  Ne znam čemu ovo forsiranje borbe boraca dviju različitih kategorija, samim time vidimo da Dana jednostavno nakon što se kao mjehur od sapunice raspršio tračak nade u Francisu Ngannoua ( i velik uložen novac izgubio ) poseže za svim mogućim ... prikaži još! sredstvima ne bi li s trona skinuo neprikonovenog prvaka - Stipu Miočića?

 • SI aka SI:

  ovo s dvije različite kategorije je već smiješno- Cormier "na silu" skida za vaganje na 93, u ring ulazi dan poslije sa 100+. Maknuo se iz teške u polutešku da ne mora u ring sa najboljim prijateljem Cainom, a prije ... prikaži još! UFC-a je osvojio vrlo jaki teškaški turnir u Strikeforceu gdje je razvalio tada odlične Antonia Silvu i Josha Harnetta. Dakle, čovjek je prije teškaš, nego poluteškaš. Osim toga je i olimpijski (dakle vrhunski) hrvač. Tko misli da je lagan protivnik, neka malo na youtubeu pogleda njegove highlightse. I kad je vrlo rijetko gubio, bio je vrhunski pripremljen i beskompromisno napadao. Fizička sprema na najvišem mogućem nivou, neustrašiv, tehnika izuzetna, iako nizak, ima odličan ulaz, ruši protivnike lakoćom, tako da će ovo biti sve samo ne lagana borba za Stipu.

 • Ivicazgb:

  Stipe je puno lukaviji borac, bolji eskivator u stojci, pogotovo bolja boksačka tehnika, dodatno na podu najbolji na svijetu može jedva remi izvuč, savršeno provodi taktiku u dogovoru s trenerima, brada otporna na jake udarce...tako da realno nema u ovom ... prikaži još! momentu prave konkurencije...pogotovo ne DC, mačji kašalj....

Još iz rubrike Sport

Liga prvaka u Zagrebu
NASLOV OSIGURAN

Kako do Lige prvaka? Evo tko prijeti Dinamu, moguć i dvoboj sa Zvezdom

Rudeš - Lokomotiva
HNL

Lokomotiva slavila protiv Rudeša pred sramotno malo gledatelja

City - Tottenham
PREMIERLIGA

City golom 18-godišnjaka srušio Tottenham, za naslov moraju svladati United