Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKULARNI HIGH KICK

Je li ovo konačni 'dokaz' Miočićeve emancipacije

Stipe Miočić
Foto: Fightsite
1/8
06.02.2018.
u 16:42

Stipe je obično bio taj koji bi u simulaciji bio poražen. Ovaj put to nije slučaj. Slavio je spektakularnim 'high kickom'

Stipe Miočić je napokon počeo dobivati poštovanje koje zaslužuje kao najbolji teškaš koji je ikada ušao u elitni Octagon. Ključan trenutak za njegovu emancipaciju u očima fanova, medija, ali i samog UFC-a, je očito bio trijumf na UFC-u 220 u Bostonu u kojem je demolirao Francisa Ngannoua, piše Fightsite.

Da se Stipi smiješe ljepši dani u njegovoj karijeri, bilo je jasno odmah po angažmanu koji je sletio samo par dana nakon meča u Bostonu. UFC mu je ponudio trenersku ulog u novoj sezoni reality showa “The Ultimate Fighter”, a na kraju čitave priče će odmjeriti snage u jednom od najvećih “super mečeva” u povijesti UFC-a. Na UFC-u 226 u Las Vegasu će se sučeliti s prvakom poluteške kategorije Danielom Cormierom.

Miočić je očito zadovoljan i povišicom koju je uspio isposlovati u tandemu sa svojim protivnikom. Dvojac je, naime, prema vlastitom priznanju, međusobno dogovorio cifru s kojom su išli prema UFC-u i Dani Whiteu, a ispod koje nisu bili spremni ući u Octagon i međusobno ukrstiti rukavice. S obzirom na sada već kroničan nedostatak velikih imena, UFC je pristao na sve zahtjeve i tako dobio napokon zadovoljnog UFC prvaka.

No, nisu samo mediji, fanovi i njegov poslodavac počeli cijeniti Stipu. To su učinile i kladionice koje su izbacile ponudu za meč na UFC-u 226. Teško se sjetiti kada je Stipe posljednji put bio favorit u očima “bookmakera”, no vjerovali ili ne, to je slučaj ovaj put. Prvak u poluteškoj je sada”underdog”.

I konačno priznanje da je “najopasniji čovjek na planeti” Stipe Miočić je dobio od strane popularne kompjutorske igrice EA Sports UFC 3. Prije svakog velikog meča, na YouTube kanalu možete pronaći simulaciju borbe u režiji ove video igrice.

Stipe je obično bio taj koji bi u simulaciji bio poražen. Ovaj put to nije slučaj. Nećemo vam otkrivati što se sve dogodilo u video simulaciji EA Sportsa meča Miočić vs. Cormier, ali ćemo vam reći da je Stipe na koncu slavio spektakularnim “high kickom”.

Malo netipično za njega, no nećemo se žaliti! Barem je pobijedio...

Komentara 4

DU
Deleted user
16:49 06.02.2018.

Dugo pratim UFC i ne pamtim da je netko nakon premoćne više puta obranjene titule ovako udaran ispod pojasa sa svih strana... Danu treba ubacit u kavez i da se komplet ekipa istrese na njemu !

GU
General_U
17:26 06.02.2018.

ea sports lipo su napravili simulaciju noganu miočić...u toj simulaciji noganu je skakao kao bruce lee izgledalo je kao igra mačke i miša... lipo ih je stipe sje..

PI
pinkec
00:36 10.02.2018.

Stipe je istinska Hrvatska LEGENDA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije