Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆE

Brutalna tučnjava djevojaka, krv prštala na sve strane!

borbe
Foto: Printscreen Youtube
05.02.2018.
u 18:14

Velike polemike izazvao je sudac Mario Yamasaki koji je dopustio da Ševčenko žestoko udara protivnicu koja je mogla ozbiljno nastradati.

Ako ste mislili da su ženske borbe u ringu nježnije od muških pogledajte ovaj video.

Valentina Ševčenko prebila je neiskusnu Priscilu Cachoeiru na UFC priredbi u Brazilu.

Ševčenko je dominirala tijekom čitave borbe i na kraju gušenjem prisilila protivnicu da preda meč. Nesretna Cachoeira bila je sva krvava.

No, velike polemike izazvao je sudac Mario Yamasaki koji je dopustio da Ševčenko žestoko udara protivnicu koja je mogla ozbiljno nastradati.

Komentara 11

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
19:07 05.02.2018.

Ovo je samo jedan od rezultata bolesne feminističke propagande i izjednjačavanja žena sa muškarcima. Da je danas 1912, žene bi potonule sa Titanikom

LO
lojtra1
19:46 05.02.2018.

Niti žene niti majke od toga biti neće. Osim možda tehnički.

RI
ribar110
18:32 05.02.2018.

Ma divno i onda se cudite Splitu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije