Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NADA SE REVANŠU
Povratak na članak

Želio se osvetiti Miočiću, a sad je sve iznenadio svojom izjavom

- Želim gledati tu borbu. Naravno da sam htio biti prvi na redu, ali za UFC-ov posao i za fanove je ovo puno bolje. Razumijem taj dio posla - kaže Werdum

Komentari 3

DU
Deleted user
12:21 07.02.2018.

Ne znam čemu ovo forsiranje borbe boraca dviju različitih kategorija, samim time vidimo da Dana jednostavno nakon što se kao mjehur od sapunice raspršio tračak nade u Francisu Ngannoua ( i velik uložen novac izgubio ) poseže za svim mogućim sredstvima ne bi li s trona skinuo neprikonovenog prvaka - Stipu Miočića?

VL
SA
SI aka SI
15:52 07.02.2018.

ovo s dvije različite kategorije je već smiješno- Cormier "na silu" skida za vaganje na 93, u ring ulazi dan poslije sa 100+. Maknuo se iz teške u polutešku da ne mora u ring sa najboljim prijateljem Cainom, a prije UFC-a je osvojio vrlo jaki teškaški turnir u Strikeforceu gdje je razvalio tada odlične Antonia Silvu i Josha Harnetta. Dakle, čovjek je prije teškaš, nego poluteškaš. Osim toga je i olimpijski (dakle vrhunski) hrvač. Tko misli da je lagan protivnik, neka malo na youtubeu pogleda njegove highlightse. I kad je vrlo rijetko gubio, bio je vrhunski pripremljen i beskompromisno napadao. Fizička sprema na najvišem mogućem nivou, neustrašiv, tehnika izuzetna, iako nizak, ima odličan ulaz, ruši protivnike lakoćom, tako da će ovo biti sve samo ne lagana borba za Stipu.

VL
IV
Ivicazgb
20:21 09.02.2018.

Stipe je puno lukaviji borac, bolji eskivator u stojci, pogotovo bolja boksačka tehnika, dodatno na podu najbolji na svijetu može jedva remi izvuč, savršeno provodi taktiku u dogovoru s trenerima, brada otporna na jake udarce...tako da realno nema u ovom momentu prave konkurencije...pogotovo ne DC, mačji kašalj....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.