Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na Braču

Pušten na slobodu mladić (22) koji je priznao da je udario Mamića

Napad na Mamića
Foto: YouTube screenshot
1/5
08.06.2017.
u 12:46

Sud mu je zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja na javnom mjestu izrekao mjeru opreza zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta s Mamićem.

Splitski Prekršajni sud u četvrtak je 22-godišnjem Bračaninu, koji je jučer na bolskoj rivi napao i šakom u potiljak udario Dinamova savjetnika Zdravka Mamića, zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja na javnom mjestu izrekao mjeru opreza zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta s Mamićem te je pušten na slobodu, doznaje Hina na tom sudu.

 Sudac Daniel Ban izrekao je 22-godišnjaku mjeru opreza nakon što je na sudu priznao napad na Mamića.

 Policija je sudu predložila istražni zatvor, a odluku o tome Prekršajni sud trebao bi donijeti u roku od 30 dana.

 Dinamova savjetnika Zdravka Mamića u srijedu navečer je napao 22-godišnjak koji ga je s leđa udario šakom u potiljak, nakon čega je bivši čelnik Dinama pao u more. Nedugo nakon incidenta napadač je uhvaćen i zadržan do dolaska policije.

Incident, o kojem svjedoči i snimka nadzorne kamere, dogodio se u kasnim popodnevnim satima na rivi u Bolu, i to u trenutku dok se Mamić iskrcavao s privezane jahte. Na snimci se vidi kako mu polako prilazi muškarac odjeven u tamnu odjeću te u jednom trenutku ubrzava korak, dolazi do jahte i potom šakom udara Mamića koji pada u more.

Nakon toga napadač se dao u bijeg, ali za njim su potrčali Mamićevi prijatelji te ga uhvatili i poslije predali policiji koja ga je na ispitivanje odvela u postaju u Supetar.

Komentara 105

HO
horton
12:57 08.06.2017.

Da je ovo pravna država obojica bi bila u zatvoru. Prvi zbog kriminala, a drugi zbog pokušaja ubojstva - udarac šakom u glavu s leđa, nakon čega je Mamić mogao udariti glavom negdje, a čak se i utopiti ako izgubi svijest nije remećenje reda i mira, nego pokušaj ubojstva.

DU
Deleted user
13:10 08.06.2017.

S leđa,u potiljak, šakom, iz čista mira...hmmm...= pokušaj ubojstva izazvan netrpeljivošču... Udarac s leđa u potiljak nicim izazvan je svijesno izvrsen napad s ciljem eliminiranja ili teskog povređivanja osobe koja se u nesvjesnom stanju mogla i utopiti. Dakle pokusaj ubojstva. Pogotovo jer nije postojao nikakav kontakt, sukob ili nista sto bi dovelo do reakcije koja di dovela da "radnje u afektu" I nitko nista to je Mamic... Ajde udarite Pupovca, Jovanovića ili nekoga pedera ako smijete...Beru mozda, Zokija u Gunji da je netko napisala...Stazic pijan padne s bicikla i trazi se osoba koja ga je bacila na pod... Dajte si malo razmislite...svi skupa odobravate nasilje....sramota...naslovnice su u stilu..."mladic napenalio Mamica gromovitim udarcem" kao da su se napili u krcmi ii posvađali radi konobarice.....da i Luka Ritz je primio gromoviti udarac.... Ja bih nahranio svinje s "mladicem" koji tako radi....

AS
atilla sb 1986
13:11 08.06.2017.

Gospodine mamicu, evo javljam se dragovoljno da balavcu polomim obje ruke i jednu nogu.. Znam da nisam jedini..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije