Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOV SAVJETNIK

Mamić: Poručujem Rijeci i Hajduku – ovo ste vidjeli sad i nikad više!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
31.05.2017.
u 22:38

– Ovo ste vidjeli sad i nikad više! Čestitam Rijeci, sezona je bila čudesna i vraća vjeru u hrvatski nogomet – rekao je Mamić

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić nakon osvajanja Kupa Rijeke u Varaždinu znakovito je poručio:

– Ovo ste vidjeli sad i nikad više! Čestitam Rijeci, sezona je bila čudesna i vraća vjeru u hrvatski nogomet – rekao je Mamić pa još jednom naglasio.

1/22

– Poručujem njima, Hajduku i svima ostalima – ovo ste vidjeli sad i nikad više.

Ostaje li Ivajlo Petev trener Dinama?

– To nije upitno, ostaje sigurno – odgovorio je Mamić.

Komentara 86

JU
juma
01:31 01.06.2017.

S ovim trenerom Dinamo vise nece osvojiti nista. Momcad je potpuno bezvoljna i beskrvna, prakticki mrtva, a golovi koje primaju su amaterski. Tu pomaze samo metla, a prvoga treba pomesti onoga koji je najodgovorniji za ovakve sramotne nogometne izvedbe koje pod Petevom postaju sve ucestalije.

CR
crocro
06:33 01.06.2017.

Zašto se to dogodilo? Pa jednostavno. Zbog tapšanja po ramenu Dinamu i tapšanja po ramenu Mamiću koji je prodavao "dragulje" još u stadiju pupoljaka. A sada su svi krivi drugi a ne vodstvo Dinama. Na taj način smo mislili da pomažemo Dinamu i da Dinamo ide u Dobrom smjeru. A sada se ispostavilo da je Dinamo išao u krivom smjeru. I što sada? Sada se treba vratiti na asfalt i progledati gdju su i kako dalje. A to znači da nema više rasprodaje dragulja, već skupljanje dragulja, naravno ako Dinamo želi postati bolji od Rijeke i da ga ne može iznenaditi Hajduk iz prikrajka. Bodovi se trebaju skupljati od prve minute a ne rasipati i prvenstvo su izguzbili u startu. Da, ova istina boli, mnogi se neće složiti s time, ali sada ipak Dinamo mora ispočetka i vratiti se na sve ono što smo mi pojedinici isticali cijelo vrijeme, a to je da Dinamo ne može prodavati igrače ako ih ne misli nadomjestiti sličnima ili boljima. Uvijek se govorilo da se nakon prodaje igrača Dinamo pojačao, što je bila besmislica i neistina. Jer u protivnom ne bi mogao preživjeti bez prodaje boljih i nadomjestka lošijima. I to je ključ gubitka. A vi koji mislite da bez kritike radite Dinamu dobro, nastavite ga i dalje tapšati po ramenu, a zapravo mu radite medvjeđu uslugu. Umjesto da kritikama obasipate rukovodstvo Dinama na načini zaokret u korist Dinama i njegovih navijača koji ga žele vidjeti kao važnog faktora u Europi a ne kao kantu za napucavanje.

DU
Deleted user
08:29 01.06.2017.

Katastrofalne igre u grupnoj fazi lige šampiona i prvenstvu Hrvatske su dokaz da Mamića ne interesira Dinamo već zarada od prodaje najboljih igrača. Tip zapravo nema pojma o nogometu tako da će se agonija Dinama nastaviti i dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije