Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isplatila se ulaganja

Evo kako je Zdravko Mamić reagirao na trijumf Rijeke

Mišković Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
21.05.2017.
u 21:19

- Igračima, upravi na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem, kao i treneru Matjažu Keku te njegovim suradnicima čestitam na osvajanju njihovog prvog, povijesnog naslova, poručio je Mamić.

Zdravko Mamić odmah nakon Rijekine pobjede nad Cibalijom (4:0) vrijedne naslova čestitao je suparnicima na uspjehu. 

- Igračima, upravi na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem, kao i treneru Matjažu Keku te njegovim suradnicima čestitam na osvajanju njihovog prvog, povijesnog naslova nogometnog prvaka Republike Hrvatske! Svjedoci smo da su njihova ulaganja, trud, vizija, rad i želja za napretkom posljednjih godina podigli kvalitetu hrvatskog klupskog nogometa, te su ove sezone nagrađeni fantastičnim uspjehom u nikada uzbudljivijoj završnici MAXtv Prve lige - napisao je Mamić na Facebooku te dodao:

- Nadam se da će uzbudljivost i sve veća koncentracija kvalitetnih klubova u domaćem prvenstvu privući na stadione mlađe navijače, te potaknuti vladajuće strukture na intenzivnije ulaganje u sve lošiju infrastrukturu naših nogometnih klubova. Rijeci još jednom od srca čestitam, te im želim da u najboljem svjetlu predstave hrvatski nogomet u kvalifikacijama za UEFA Ligu prvaka - poručio je Dinamov savjetnik.

Riječani su s 88 bodova nedostižni za Dinamo (83), a ove dvije momčadi će se sučeliti u zadnjem kolu na Maksimiru.

 

Komentara 7

PR
Pravednik1973
22:08 21.05.2017.

Zdravkec je ovakav i onakav, ali ima dušu.

LI
lighthouse
23:14 21.05.2017.

Gospodin

MI
mingo@
21:57 21.05.2017.

Na osnovu višegodišnjeg plakanja nenavijača Dinama, ukralo, pokralo, namješteno.......... Miškoviću mogu ti poručiti : Vidiš da je Mamić održal riječ, zbog koje si popvukal ostavku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije