Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskol u Maksimiru:

Dinamo ostao bez sportskog direktora, a razlog je - sukob!

Romeo Jozak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
07.06.2017.
u 16:43

Jozak je u modrom klubu u kratkom vremenu imao niz oponenata, sportski direktor Dinama nije se slagao s nekoliko članova Izvršnog i Nadzornog odbora.

Romeo Jozak u kratkom je razdoblju, pod prilično nerazjašnjenim okolnostima, napustio Dinamo. Sporazumni raskid između dosadašnjeg sportskog direktora i hrvatskog viceprvaka objavljen je u strogoj tajnosti, tu je informaciju u javnost pustio tek savjetnik - Zdravko Mamić. I time zaintrigirao mnoge; nije jasno što se posljednjih mjeseci događalo u Maksimiru, piše Goal.

Romeo Jozak po svom dolasku u Dinamo nije si "kliknuo" s Ivajlom Petevom. Situacija je tu bila kristalno jasna: sportski direktor je po dolasku u modre odaje nespretno poručio kako bi jednoga dana volio postati trener Dinama, a bugarskom se stručnjaku takva izjava nije svidjela.  Petev je to shvatio vrlo osobno i tu je krenulo "zamračenje" između dvije važne osobe (trener i sportski direktor) modroga kluba...

Jozak je u modrom klubu u kratkom vremenu imao niz oponenata, sportski direktor Dinama nije se slagao s nekoliko članova Izvršnog i Nadzornog odbora. I tu je sve otišlo "k vragu", pa je vrlo brzo došlo vrijeme za razlaz. Teško je danas doprijeti do bilo informacija iz Maksimirske 128, baš kao što na naše pozive ne odgovara ni "žrtva" cijele priče - Romeo Jozak. Dinamo se oglasio tek sljedećom rečenicom...

"GNK Dinamo i Romeo Jozak dogovorili su sporazumni raskid ugovora. Ne želimo detaljnije govoriti o razlozima prekida suradnje",  stoji u službenom priopćenju modroga kluba...

>> Cijeli tekst pročitajte na Goalu

Komentara 1

MA
Majur
18:18 07.06.2017.

Bit će da je Jozak jedini imao cohones reći da je "car(Petev) gol...a to "savjetnik" pored svih dup@lizaca u klubu ne voli čuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije