Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
amaterski nogomet

Vinogradar 'pao' u Obrežu, Odri velika pobjeda

Polet - ZET
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
18.09.2014.
u 17:27

U derbiju 4. kola Prve zagrebačke nogometne lige Botinec i Ivanja Reka odigrali su bez pobjednika, 1:1

U derbiju 4. kola Međužupanijske nogometne lige, skupina središte, Dinamo je u Odranskom Obrežu pobijedio Vinogradar sa 4:2. Gostima je to prvi poraz, a zanimljivo je da su im to bili i prvi primljeni pogotci u prvenstvu. Strijelci za domaće bili su Brčić, Relota, Skender i Džaja. Gosti su posljednjih šest minuta igrali s igračem manje jer je Ivan Galić dobio dva žuta, prvi u 82. minuti, drugi dvije minute kasnije.

Slavlje Ponikvi

Ponikve su pogocima Smoka i Gajića pobijedile Karlovac sa 2:0, dok je Kustošija pobijeđena na gostovanju kod Radoboja sa 0:3.

Ostali rezultati: Libertas - Mladost (Zabok) 0:1, Klas - Savski Marof 1:1, Lekenik - Gradići 4:1, Ogulin - Udarnik 1:0, Banovac - Moslavina igra se 1. listopada. Poredak: Vinogradar 9, Dinamo 9 (3), Lekenik 9 (3), Moslavina 7 (3), Ogulin 7, Ponikve 6, Kustošija 6, Radoboj 5 (3), Udarnik 4 (3), Mladost 4, Savski Marof 4, Libertas 3, Karlovac 2 (3), Klas 2, Banovac 1 (3), Gradići 0 (3).

U derbiju 4. kola Prve zagrebačke nogometne lige Botinec i Ivanja Reka odigrali su bez pobjednika, 1:1. Gosti su došli u vodstvo pogotkom Kuleševića, a izjednačio je Svetina. Gosti su bili bolji u prvom, domaćin u drugom poluvremenu.

Patarčec se ispričao

Možda su Botinčani mogli i do pobjede da u 75. minuti nisu ostali bez isključenog Marina Patarčeca. Nakon što mu sudac nekoliko puta nije fućkao prekršaj ovaj ga je opsovao i zaradio crveni karton. Kasnije se ispričao zbog svog postupka.

Uzbudljivo je bilo u Odri gdje je domaćin sa 3:2 pobijedio Trešnjevku. Sudac Vuković podijelio je sedam žutih kartona i tri crvena. Od tri crvena jedan je dobio trener gostiju Štimac koji je vrijeđao pomoćnog suca.

Ostali rezultati: Polet - Zet 1:2, Jarun -. Sesvetski Kraljevec 1:1, Studentski Grad Šparta-Elektra 3:2, Tekstilac-Ravnice - Concordia 3:0, Nur - Prečko 1:4; poredak: Prečko 8, Ivanja Reka 8, Zet 8, Odra 7, Tekstilac-Ravnice 6, Botinec 6, Trešnjevka 6, S. Kraljevec 5, Jarun 5, S. Grad 3 (3), Polet 2, Šparta-Elektra 2, Nur 2, Concordia 1 (3).

>> Ivanja Reka i Botinec korak do ulaska u više rangove

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kusrac
18:52 18.09.2014.

Evo pozdravljam da se konačno i s ovim ligama i klubovima ,koje vode pojedini entuzijasti i zaljubljenici u nogomet,piše u Vašem i našem listu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije